Uuupp uzun yoldan geldik buralara koskaca 40 hafta dile kolay geçmek bilmedi sabah 6 daha sancım başladı tam 27 saat sancı çektirkten sonra baktık olmuyo açılmam yok sezaryana alındım ilk başta çok korktum toparlanabilicek miyim sütüm gelicek mi emicek mi canım çok yanıcak mı hazırlandım ameliyathaneye alındım ama aklımda hep minicik oğluma kavuşucam heycanı korku falan kalmadı o sırada zaten derken ben bayılmışım 😂 kendime geldiğimde odaya alınmışım ilk cümlem oğlum iyi mi oğlum nerde olmuş sonra bi baktım dünyalar tatlısı oğlumu getirdiler yanıma ilk başta yaram biraz acıyodu tabi sağıma soluma dönemiyodum oturamıyodum bebeğimi yanıma yatırdılar bir kaç saat yattım hemşireler geldi beni kaldırdılar sonra toparlanmaya başladım ben oğlumu memeye alıştırmaya çalıştım şuan 11 günlük olduk tam ben tamamen iyileştim oğlum gittikçe tombullaşıyo darısı sizin başınıza kızla ama morkulucak hiç bişey yok evledınızla göz göze geldiğiniz o an herşey geçip bitiyo dünyalar sizin oluyo ne ağrı ne acı kalıyo o ilk temas kokusunu duyduğunuz o ilk an herşeyi unutturuyo iyi ki diyosunuz darısı sizin başınıza kızlar biz artık happy kidsli olduk Allah sizi de bir an önce kurtarsın yavrunuza kavuşun çünkü o an dünyalara bedel💙💜