Eliff66 YukselYldz canım merhaba nasilsin bebeğin nasil ciktimi kuvezden bzim bugün 5 günümüz hala hastende 😔
Eliff66 Edtu94- benimde aynı canim bugün 5 günümüz bizdede sarılık başlamış 😔alalhim yavrularımız yardımcısı olsun sağlıkla çıksınlar evimize alıp gelelim inlsah🤲🤲
Edtu94- Eliff66 getirdim eve kuzum 2 gün oldu sarılık yine var bol bol emziriyorum napim 🙈❤ sende kavuş inşallah bebeğine
Mom86 YukselYldz 3 ay kaldı kızım kuveste ve 1 gün olsun bana iyi demediler hep kötü kötü size dedikleri gibi iyi dersek kötü olursa siz bize neden diye sorarsınız derdi sonra düşün 3 ayın sonunda çıkacağı gün.. Dr geldi baktı başka yere götürün dedi yani taburcu ettl iyi ama şu Dr görsün diye gönderdiler ,🙏merak etme onlar iui etmeden göndermiyor cnm zaten eline rapor veriyorlar her saniyesine
Crnsmt Allah razi olsun vakti zamanında size ve tüm hamilelere olsun inşallah. Allah bebek isteyen herkese bu duyguyu yasatsin
Eliff66 Edtu94- çok sevindim senin adına canim gule gule büyüt bebgini❤👶 bizede dua et bende yavruma saglikla kavusayim😔😔bugun 8. Güne girdik
Sibelk6 Kbrayslli benim bebeğinde enfeksiyon dan kuvezde barsaklaında enfeksiyon dan dolayı ödem oluştu 2 gündür kakasını yapamadı sizde böyle olmuş muydu çok çaresizim :(
Sibelk6 Zeynoveannesi Zeynoveannesi benim bebeğim de enfeksiyon dan küvezde şu an kliniği iyi ama brsaklarında ödem oluşmuş enfeksiyon dan dolayı , 2 gündür kakasını yapmasını bekliyorlar sizce bu kötü bişiy mi düzelmez mi ben çok kötüyüm sürekli ağlıyorum :(
Mervee88 YukselYldz bende sezaryenle doğum yaptım ve dediğiniz gibi daha bebeğimi göremeden küveze aldılar.. ilk gecesinde solunum sıkıntısı yaşadığı için entübe etmişler ertesi gün bi alt kademeye geçirdiler ve sadece burnunda minik bir hortum vardı.. bende sordum kaç gün kalır diye ama bana da sizin gibi ne zaman çıkacağını bilmediklerini söylediler ama 1 haftalık antibiyotik tedavisi bitmeden çıkarmıyorlar🤔 bizimse son gecesinde de sarılık için yattı ve 8.gecenin sonunda 9.gününde bebeğimizi alıp eve geldik🥰 sizde hayırlısıyla alırsınız kucağınıza inşallah kendinizi üzmeyin 🥰
Eliff66 OgrtmnDidemm benimde bugün 11 .güne girdi canim bebgim kuvezde😔 37+4 doğdu rabbim şifa versin yavrularımıza ınslah sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin Allahim🤲🤲
Ermell Benim De erken dogum riskim var Özellikle bu posta girip bazı yazıları tekrar tekrar okuyunca rahatlıyorum kendimi hazırlamaya güçlü olmaya çalışıyorum , herseye hazırlıklı olmak İçin bebeğime pozitif enerji gönderebilmek için 💕