Semapezik İstanbul çapa hastanesinde gebelik sonlandırma işlemi yaptıran varmı. Kurul bebeğimizin alınmasına karar verdi salı günü yatış yapıcam sormak istediğim bişeyler var daha önce böyle bi işlem yaptıran varmı 😒☹️
Cemrenur Semapezik @nil_sugra arkadaşımız oraya gidiyordu belki bilgisi vardır canım çok çok geçmiş olsun 🤲🏻
Sevdanur5454 Semapezik neden sonlandırmaya karar verdıler acaba bebgınızde sıkıntı neydı bı kac haftalık
Semapezik Sevdanur5454 şuan 31 haftalık beyninde kafa yapısında kolunda poposunda midesinde sindirim sisteminde ve kalbinde 4 ayrı damarda büyük sıkıntıları var doktorlar yaşamasına ihtimal vermiyor ☹️
Sevdanur5454 Semapezik anladım cok gecmıs olsun rabbım ınsallah bı sıkıntı olmadan bebegını sana bagıslar sapa saglam dogar benım bebegımımde sol bacak kavak kemıgı olmadıgı soylendı oraya yollandı o yuzden sordum
Beyzasya Ne diyeceğimi bilemiyorum kardeşime de engelli yaşamaz demişlerdi ama sapasağlam doğmuştu. Allah ol derse olur. Amacım kafa karıştırmak da değil iyi düşünün derim Allah yardımcınız olsun 31 haftalık demek kocaman bebek demek 😔