Nhyas Ben trendyoldan aldım classone Wab200 markası ve modeli ama e bebekte de 100 tl üzeri alışverişe bir tane anne bebek çantası 30 liraya düşmüştü birkaç gün önce aldım haberiniz olsun ben Mersin e bebekten aldım 🙈
Sinemmm1 Ozlem-kk bagmori nin sırt çantası şeklinde olan modelini aldım çok kaliteli içi çok geniş çok beğendim ben. Tavsiye ederim
Ozlem-kk ilkim_55 bunlar banada çok güzel geldiler ama kullanan yoktu hiç kalitesi nasıl kumaşının bide biraz daha ince mi şişko su var bu mayrokaların onlar mı daha kullanışlı olur bilemedim
yasen1 Ozlem-kk ben coook begendim bi canta almıştım baska biyerden geri iade ettim arabaya takılma yeri cok zorluktu bu cok kolay takılıyor kullanmadım ama denedim baya eşyada giriyor icine😊
ilkim_55 Ozlem-kk sonuçta internetten alıyorum diye tedirgindim ama geldiğinde iyi ki dedim. Kumaşı çok guzel su geçirmez geniş. Yani açıkçası ben çok beğendim. Yeni doğum yapmış arkadaşıma bile aldım
ilkim_55 Ozlem-kk diğer atılan çantalar da bildiğim kadarıyla arka göz kısmında demir var bi yerde denk gelip bakmıştım o beni rahatsız etmişti o yüzden öyle almadım
Sinemmm1 Ozlem-kk içi çok geniş kumaşı çok kaliteli gerçekten. Kullanışlı bı çanta. Ve ben daha pahalıya almıştım baya düşmüş fiyatı
Ummu123 Bagmori marka sırt cantasi aldım trendyol indiriminden ve çok çok memnun kaldım çok kaliteli ve içi de çok geniş