Merveaksoy Kızlar bölgesel zayıflama yaptıranınız var mı ? Basen bölgeme yaptırmak istiyorum ama bazı soru işaretleri var kafamda .
Merveaksoy Goncagk- memnun kaldınız demek ki 🙂 kaç seansta kaç cm inceldiniz ve hangi bölgenize yaptırdınız 🙂
Hayalet Goncagk- merhaba bolgesel incelemeyi nerde yaptırdınız acaba bilinen yerlerde mi bende düşünüyorum da herkes yapan dedi 🤦🏼♀️
Goncagk- Merveaksoy karın ve sırt bölgeme yaptırmıştım ilk seansta 9 cm gitmişti sonra vücut yumuşadıkça daha çok gitmeye başladı 8 seans gitmiştim 😇
Yenianne001 Goncagk- kızarıklık morluk oluyor mu, hangi ilde hangi merkezde yaptırdınız merak ettim 🌸
Merveaksoy Goncagk- çok teşekkür ederim , peki her hangi bir yan etkisi oldumu ve emzirirken yapılıyor mu acaba 🙂
Goncagk- Yenianne001 çok az bi morluk oldu onada krem vermişlerdi istanbulda ataşehirde Dilan polatta yaptırdım ben :)
BabyAys Goncagk- merhaba bende gitmeyi dusunuyorum da bazi yorumlarda cok acidigini yazmislar oyle mi gercekten
Goncagk- BabyAys Acı değilde ilk seansta ağrı oluyor sadece etimiz yumuşadıktan sonra oda olmuyor tabi bu kişiye göre değişir
BabyAys Goncagk- anladim bebeginiz kac aylikken gittiniz? Ben 3 ay once sezaryen oldum da yaptirabilirsiniz diyolar gobek icin ama bilemedim 😊
Goncagk- Ben hamilelikten önce gittim doğumdan sonra tekrar gideceğim 😊 gideceğiniz yerle görüşün isterseniz daha iyi bilgi verirler