Merhaba arkadaşlar bikaç keZ burada su azalması hakkında başkıklarımla belki beni hatırlarsınız evet 28 haftadan beri suyum çok azdı yatarak 36 haftaya kadr geldim 36. Haftadaki kontrolümde suyumun artık sınırın altına düştüğünü ve bebeğiminde hiç gelişmediğini kilo almadığını öğrendim doktorum yarın sabah alıyorum seni sezaryana dedi yıkıldım çünkü ben hep normal doğum istedim o anı yaşamayı o acıyı tatmayı bile istiyodum doktorum normal olmaz dedi zaten hafta erken suyun yok bebeği riske sokarız dedi yapacak bişe yoktu kabul ettim mecbur son ana kadar genel anestezi dedim ben o atmosferi göremem diyodum doktorum spinali önerdi aileminde cesaretlendirmesi ile tamam dedim iyi ki de demişim bebeğimi ilk gören ben oldum bu pahabiçilmez bir duyguydu yaşlar süzüldü göZümden doktorum anne kız çok savaşcıydınız kaç haftadır idare ediyosunuz aferim size dedi 36 haftada doğum yaptğım için küvöz olayı olabilirdi şükürler olsunki doktorum onada gerek yok gayet iyi bebeğin dedi sadece birazcık zayıf doğduk 2.580 gr 10.05.2018 de doğum yaptım bir haftalık olduk bile... rabbim hepinizi sağlıkla kurtarsın evlatlarınıza kavuşmak nasip etsin eğer sezaryan mecburi ise kesinlikle spinali öneriyorum sakın korkmayın derim genel anestezinin etkileri daha kötü çünkü.. biraz uzun oldu hakkınızı helal edin 🙏🏻😊 bir de kızıma çok dua edin teyzeleri biran önce kilo alsın emmeye adepte olsun ♥