mrvshn1 Kızlar selamlar. Şu an 16+3 teyim sağlık ocağından bir sonraki hafta aşı için çağırıldım 17 haftama denk gelecek. Siz kaçıncı haftalarınızda aşı oldunuz?
alenrenas1 mrvshn1 ben il dozumu 24. Haftaya kadar vakit var diye 22. de yaptırmıstım 2. Dozuda 1 ay sonra 26. Haftada
ulviyedemirbas2 OzgeSahin2 bana dun vurdular aşıyı ama bu gun bazı arkadaşlar var nıye vururdun dıyorlar bende cok korkdum yaa içim de bir sıkıntı var acaba Bi prablem olur mu 😔
Bsk-12 Beni de 17 de de çağırdılar ama gitmedim 20. Haftada ilk dozu oldum bi ay sonra tekrar çağıracaz 2. Doz için dediler
_Mother_ mrvshn1 şuan 16 yım geçen izlenimim vardı 28 aralıkta gel aşı yapacam dedi 21 haftalık falan oluyorum
ulviyedemirbas2 Gzdehnm valla bılmıyorum diyorlar kı seni korkutmak istemiyorum ama bebek ölüm de oluyormuş ama sabahtan beri kafama takıldı ne yapacağımı bilmiyorum 😔
Gzdehnm ulviyedemirbas2 şuan hamile olan bütün arkadaşlarım aşı oldu çok şükür kimseden böyle bir şey duymadık. İlk kez sizden duydum doğrusu. Allah korusun.
ulviyedemirbas2 Gzdehnm benım de ilk hamileliyim bende duymadım kımse den ama bu sabah sölendı bana da onuda sabahdan beri takdım kafama