Erkekannesiiii Kızlar 33. Haftadan beri doktorum ne zaman gitsem sancım olmamasına rağmen nst istedi şuan 35+5 im normal mi bu durum? Bide vajinadan kültür testi mi alınıyor bu haftalarda uygulamada öyle yazıyor
Melikeemre Erkekannesiiii. Tabikide normal sancım olmuyor diyorsun ama bazı hamile kadınlar hisetmiyorlarmis bile nts de cikiyormus doktorlar o nedenle yapiyorlar bebegin kalp atislarinada bakiyorlar bence gayet iyi birsey canım 😊 bende 36 haftama yeni girdim 34 haftalikken yapmisti ilk defa her gitigimdede yapilack galiba 😊
[silindi] Erkekannesiiii 34 haftalığım tam dün başladık ama bir daha ki 2 hafta sonra sonra 1 hafta 1 hafta. Nst önemli bir şey bazı gebeler hiç hissetmiyor sancıyı 100’ü bile hissetmiyorlar. 20 dakikalık ölçümde 1 kere 70’e kadar çıktıysa sıkıntı görmez yakın takibe alır sadace. Nst’de hem sancı hem bebeğin kalp atışları da ölçülüyor ya ordaki bebeğin kalp atışında ritmik bi bozukluk var mı yok mu onu da görmek istiyorlar. Bence nst çok güzel bebeğin kalp atışını dinleyerek 20 dakikanı geçiriyorsun 🙂)
didemm Ilk hamileligimde 32haftamda samcim varmis ben hissetmiyodum hic 😐1cm acilmam bile olmus geciktirici serum verdiler 36 haftaya kadar dayandim ama her gittigimde giriyodum nts ye yani normal olani yapiyo doktorunuz ☺
Ayselcnt Bir sonraki randevuya 35+0 olacağız.. ilk kez nstye bağlanacağım.. Sonrasında nasıl bir yol izleriz bilmiyorum..