Krizantem_ Merhaba güzel anneler .. zayıflar da daha erken belli oluyormuş bende 45 kiloyum 11 haftalık hamileyim bebek ne zaman belli etti sizde kendini🥰🥰
Bussraayy Krizantem_ benim 22. Haftadan sonra belirginleşmişti biraz tam anlamıyla 26da belli oluyordu hafif şimdi 38im doktorum küçük göbekli der bana şakasına çok çıkmadı
cansugrn Krizantem_ bende 53 kilo ile hamile kaldim boyumda var zayifim yani. 18 haftaya girmek üzereyim cok kücük belli disardan anlasilmiyo henüz hamile oldugum😊
Nagi1 Miragee 44 kilo ile hamile kaldim ben de , erken haftalarda belli oldu ama tam hatirlamiyorum, 26 haftalik 54.7 kilo olmusum,
UrazyadaMasal İlk gebeliklerde geç çıkıyor karın canım. İlk gebeligimde 5 6. Aydan sonra gebe olduğum anlaşılmaya başlamıştı dışardan. Şu an 3. Ayımdayim. Hafif çıkmaya başladı karnım Tabi ilk gebeligimde çok zayıftım. 2. De daha kilolu kaldım.
cansugrn Bussraayy ic karnin genis olabilir😊 bende cok kocaman karnim olcagini düsünmyrm normalde hic göbegim olmadigi icin suan biz yakinlar disinda kimse anlamiyo hamileligimi😀
Anne11111 Benimde 6. Ayda falan belli olmaya basladi kimse anlamiyodu 53 le hamile kaldim su an 65 im
Gulsen4224 Krizantem_ 24 haftada çok hafif çıktı 9 aylık oldum doğuma gittim doktorlar 9 aylık olduğuna eminmisin dedi zayıf olunca çok geç çıktı karnım şimdi ikinci gebelik etraftakiler yine aynı şeyleri demeye başladı nasıl hamilesin diye 🤷🏻♀️
cansugrn Gulsen4224 evet bende zayifim canim. Hatta eşim hep dalga geciyo benimle şöyle tombul tombul ol da bi görıyim diye ama henüz degisen bisey yok😀
Minikmucizem199 Krizantem_ 8ci ayda ortaya çıkmaya başladı hiç önceden hiç yoktu gören hamile olduğumu bile anlamıyordu😀😀
Gulsen4224 cansugrn kız onların dertleri bizi kilolu yapmak 😂etraftakiler felan güzel şeyler söyleşin kıskanır ne güzel işte zayıf bir eşin var sen bakma eşine🥰😂 oğlum var cnm şimdide kızım olucak rabbim nasip ederse senin ilk mi😇
cansugrn Gulsen4224 şaka yapiyo zaten normalde spor yapan biriydm takintili oldugum icin takiliyo bana😊 biraz ara verdm hamilelikten dolayi evet ilk bebegim olcak. Masallah ne güzel bi kizin bi oglun olcak😍
cansugrn Gulsen4224 şaka yapiyo zaten normalde spor yapan biriydm takintili oldugum icin takiliyo bana😊 biraz ara verdm hamilelikten dolayi evet ilk bebegim olcak. Masallah ne güzel bi kizin bi oglun olcak😍