Aysenursendinc Merhabalar 9+4 deyim şu an ve geceleri mide yanmasından uyuyamıyorum sol tarafıma yatsam midemden dolayı sağ tarafıma yatsam bebek rahatsız olur diye bi türlü bütün gece uyuyamıyorum lütfen yangın var diye bağırıcam artık uykusuzluktan 😢😢
1987gokce Aysenursendinc sol sağ ayrımı için erken canım 20li Haftalara kadar istediğin yere yatabilirsin demişti doktorum. Hafif yiyecekler ye, yatmadan 2 saat önce yemek yemeyi kes mesela. Mayali gıdaların mide yanması yaptığını okumuştum. Doktoruna danışarak mide koruyucu kullanabilirsin. Geçmiş olsun.
Bisaniye Aysenursendinc benim doktorum gaviscon şurup yazmıştı. Şikayetinden bahsedersen sana da mutlaka mide koruyucu verir. Bi de içebiliyorsan gece yatmadan soğuk süt içebilirsin beni çok rahatlatmıştı belki sende de işe yarar. Çok geçmiş olsun
Ahmedinannesi Aysenursendinc ben içim yandığında buz gibi süt içiyordum çok iyi geliyordu ve bol bol dondurma yerdim hemen yatışırdı yanmam.Ama hepsi kısa süreli tabiki bir iki saat rahatlatıyor.😞
Aysenursendinc 1987gokce bana da sırt üstü yatma kan akışını engeller bebeğe dediler sırt üstü de yatamıyorum psikolojik olarak o yüzden uyuyamıyodum bütün gece çok teşekkür ederim yanlış kulaktan dolma şeylerle kendime eziyet ediyormuşum meğerse 😊
Aysenursendinc Bisaniye gaviscon kullandım ama bende kabızlık yaptığı için bırakmak zorunda kaldım maalesef kullanamadım
1987gokce Aysenursendinc söyleyenler doğru söylemiş ama haftan çok erken 😊 28 haftaligim şuanda istesemde sırt üstü ve yüz üstü yatamiyorum. Sen doktorunu dinle canım tadını çıkar hamileliğinin.
Bisaniye Aysenursendinc hadi ya 🙁 bi de sütü dene dicem de o da gaz yapabilir. Aklıma da başka bişey gelmiyor 🙁
Ayselcnt Haftayı geçene kadar istediğim gibi yattım.. Sadece göbek çıkınca yüz üstü yatılamıyor.. kendini çok kasma canım..
Kivanclimerve Maden suyu icebilirsiniz her gun iciyorum mide yanmam olmadi hic..ve evet sag sol ayrimi icin henuz erken 😊
Aysenursendinc Kivanclimerve ya sade maden suyu içen insanlara hamile kaldıktan sonra daha bi hayran kaldım ben bi türlü şade olarak içemiyorum çok yakıyor boğazımı sanki midem almıyo sadeyi
EbruKarateke Canm bende oyleyfim doktoruma soyledim bana surup verdi ondan iciyorsum surekli ve faydasini goruyordum bence sende bi doktoruna syle
Aysenursendinc EbruKarateke aa ne şurubu ismi ne ben biraz zayıf olduğum için doktorum bana çok ilaç verme taraftarı değil
Aysenursendinc Ahmedinannesi bir iki saate bile razıyım açıkçası bütün gece 10 kere kalkıyorum nerdeyse
Kubdenya Aysenursendinc bende de var mide yanmasi sorunu ama daha küçük olduğu için yüzüstü bile yatıyorum 10+3 teyim