Minikbiranneee Arkadaşlar korkuttu beni ilk defa böyle bişey yaşadım sabah istifra ederken burumdan kan geldi ve baya durmadı daha önce bu durumu yaşayanınız oldu mu?
Dilanilngi Minikbiranneee kustuğum için değil ama geceden beri burnum kanıyor drnuzu arayın bi isterseniz benim grip baş ağrım olduğu için zorlanmadan dolayı olmuş
_eylul09 Minikbiranneee gebelikte burun kanamaları oluyor diye biliyorum. Kusunca da biraz zorlamışsınızdır. Yine de içiniz rahat etsin doktorunuzla görüşün. Geçmiş olsun 🙂
Bsk-12 Minikbiranneee Benim ilk dört buçuk ay çok çok kötüydü kusmalarım yoğun kan akmıyordu ama pıhtı şeklinde hep vardı hem boğazıma hem de burnumda. Bi kbbciye de sormuştum kusma yüzünden ince kılcal damarlar zorlandığı için oluyor korkulacak bişey yok demişti
Tazeanne0 Minikbiranneee kusmaktan dolayı olabilir bende ilk kusmamda çok zorladım öğürmeden dolayı boğazım çok acıdı yüzüm boynum pancar gibi olmuştum aşırı korktum fazla kırmızıydım hamilelikle burun kanamalarıda olabiliyor geçer genede doktoruna sor herşeyi tabiki
Minikbiranneee Dilanilngi bende grip olmuşum sabah kalktım başım ağrıyor istifrada edince burnumdan kan geldi hatta baya bi durmadı
Minikbiranneee Dilanilngi öyle yaptım ya korktum ilk defa başıma geldi 9/6 tansiyonum vardı tuhaf olduk hepimiz
Sevdakocccc Benimde çok olurdu istifar ettikten sonra ya da ederken birden kanamaya başlardı.Doktora danıştım ama asla korkmamam gerektiğini bunun çok normal olduğunu söylemişti.Sizde korkmayın 🥰