svksym Günaydın anneler ❤ Bursa da Özel Ceylan hastanesine giden annemiz var mı ? Doğum ücretleri hakkında bilginiz varsa yazar mısınız ?
Nagi1 Ben ceylan hastanesine gidiyorum 26 haftalik suan, ama dogum ucretini sormadik hic, muayene ucreti 150 lira
svksym Nagi1 Ben sormuştum bir ay önce normal doğum 3.250 sezeryan 3.500 demisti. Gecenlerde burda bir anneden duydum 7 bin olduğunu söylemisler. Sasirdim hastaneye gidince tekrar sorucam. Iki kati zam mi yapmislar anlayamadim..
Rmeysa_1661 svksym bende aradım 6700 dediler şubatta doğum olcak muhtemelen 2021in zammından söylediler bana da diğer bir çok özelde zamlı fiyat belirtti yılbaşındansonra zam geliyormuş
svksym Nagi1 insallah değildir. Bir gün daha yatiş yaparsaniz ekstra ücret de öduyorsunuz (250) demişlerdi.
svksym Nagi1 ben bugün hastaneyi aradim fiyat bilgisi sormak icin. Takipli hastaysaniz zamdan etkilenmezsiniz eski fiyat uygulanir dendi. Size de söyliyim dedim
Rmeysa_1661 svksym medicanaydı sanırım tam hatırlamıyorum sırayla aradım hepsini çünkü fiyatları hep yüksek malesef
Rmeysa_1661 svksym veriyorlar doğum ücretlerini ama dahili numarayı biliyorsanız hastane direk bilgi vermiyor poliklinik numarasından alıyorsunuz bilgi