Kadze Merii00 bende aynı bir gün gecikti adet öncesi şişer dolgunlasirdi bikac gün önce hafif açıyordu şuan çok normal adette olmadim test de pozitif dgl🤦
ilknurana Merii00 Akıntınız şeffaf su gibi mi? Benim de 2 gün var regle fazla akıntım var ve göğüs hassasiyetim olurdu hiç yok.
Merii00 ilknurana şeffaf akıntı göğüste hiçbir sorun yok kasıkta ağrı var az önce mide bulantım oldu isrifa ettim 😬😬
Merii00 ilknurana yapmadım valla daha önce yaptım negatif sonuçlar alınca insan artık heveslenmiyor inatla 3 gün daha beklicem 😂😂
Benbenim ilknurana pazartesi gösteriyor kaç gündürde kasık ağrısı var ama kapılmakta istemiyorum sizin ne zamandı ve benim yumurtlamam 13 kasımve 14 kasım oldu
ilknurana Benbenim ben hissediyorum var gibi diyorum sonra regl ağrısı gibi ağrı vuruyor kasıklarıma 😂 anlamadım psikolojik sanırım. Senin nasıl durum canım sen de benim gibi yeni deniyordun galiba dimi?
Benbenim ilknurana evet canım bu ay denedik bakalım yumurtlamam 13 14 dü yarın tam üstünden 10 gün geçmiş oluyor. Dediğin gibi yarın reglimin başlangıcı karnım ağrıyor :)) ama normalde benim gögüslerim çok acırdı şmdi yok anlamadım valla :/
Benbenim ilknurana bence biraz daha bekle canım benim de yarın başlaması gerekiyor ama bende yapıcaktım snra vazgeçtim negatif çıkarsa üzülürüm diye bakmıyorum