Cns3 Kızlar göbeğinde piercing olan varmı n’aptınız çıkardınız mı ilerleyen aylarda şuan rahatsız etmıyor ama ilerki aylarda ne önerebilirsiniz açıkçası seviyorum kapansın istemiyorumm 🤷🏼♀️
MehZey Cns3 kullanmıyorum ama bu zamanla kizardigini duydum plastik piercing kullanımına geçilmiş sonradan 🙄
Fatos_bk Cns3 karın büyütükce beni rahatsız etmeye başlamıştı çıkardım istemeyerek de olsa. 1-2 hafta sonra dogumum olacak ara ara kontrol ediyorum kapandı mı diye ama kapanmadı benim ki.
Aylnyzc Cns3 şuan 39+2 yim göbek deliğim kayboldu yani piercing takmak imkansız.25.haftada göbeğim çıktıkça biyerlere takılıp rahatsız etmeye başladığı için çıkarmıştım kızarmıştı biraz o kızarıklık kaldı daha erken çıkarmak daha iyi olabilir
nurozcann Cns3 34+3 günlük hamileyim ben de. Piercingi çıkarmadım düzenli olarak ileri geri yapıyorum arada piercingi çıkarıp temizliyorum bi sıkıntı yaşamadım şu anlık sadece göbek gerildiği için oynatmak zor oluyor 😂
Cns3 MehZey bende bi videoda plastik baya uzun bi minik boru şeklinde bişey görmüştüm acaba en sağlıklısı hangisi🤔🤔
MehZey Cns3 bikere daha pierceng postu açıldı deliği kapanmasın diye kullanmışlar baya da memnun olanlar vardı
Cns3 Fatos_bk şanslısın demekki canım ya evlenmeden önce dudağımdada vardı çıkardım bir saat sonra kapanmıştı😂😂 göbeğimde öyle olur diye çekiniyorum aslında kaçıncı ayda çıkardınız siz kaçıncı ayda rahatsız etmeye başladı
Fatos_bk Cns3 sanırım 6. Ayda çıkarmıştım. Benim baya olmuştu deldirdiğim belki o yüzden kapanmamıştır. Kapanırsa tekrar deldiririm diyerek çıkarmıştım 😄
Cns3 Fatos_bk kapanan yer çok acıyor ikinci kez deldirdiğinde ya yaşadım onu berbat bi his dudağımda olmuştu kapanan yerin içi top gibi beze oluyor ikinci deldirmesene onu patlatıyor iğne fena acıyor 😖
Fatos_bk Cns3 bende göbeğimi 2. Kez deldirmek zorunda kalmıştım daha önce ama o kadar acımamıştı. Beze falan patlatmadılar. Belki dudak farklıdır.
Cns3 Fatos_bk olabilir canım dudak baya acımıştı benim o yüzden göbekte ikinciye korkuyorum 😂 birazda deriden deriyede fark ediyor sanırım
Selinnna Cns3 bende öğrendigim an cıkardım doktorum kesinlikle olmaz dedi ☺️ Artık kapandı mı kapanmadı mı bilemiyorum
Cns3 Selinnna aaa ilk defa doktorun olmaz dediğini duydum benimkide ultrasona bakarken harfli piercingim diye kimin baş harfi çok güzel duruyo demişti😂
Attent Cns3 doktorum çıkardi canım hem ilerleyen haftalarda sorun oluyormuş karin büyüdükçe hemde ultrasonda bakarken engel olabiliyor kapandı benimki
Cns3 Attent benim dr aksine beğenmişti ama tabi ilerleyen haftalar da rahatsız ederde demişti ama çıkar falan demedi ilk yorumlarda uzun plastik biseyden bahsetmıstık bende ondan takmayı planlıyorum bakalım artık umarım kapanmaz 😊
Cns3 Selinnna inşallah ya benim eşimde hep çıkar diyo zaten evlendıkten sonra göbeği açıkta giyemiyorum ne gerek var diyoda ne bilim aynada bakınca hoş buluyorum ben 😊