zynb_ozkn Ozgeknc 26. haftamızda 910 gramdı 28+5 olduk şu an kaç kilo bilmiyorum normal olrak artık haftada 250 gr alması lazım
Ozgeknc zynb_ozkn benim de 860tı ama muayene kontrol arası kilo almadı hiç 🥺 şeker yüksek çıktığı için diyet yapmıştım şimdi bıraktım inşallah ondandır diye dua ediyorum valla Aralık ayında tekrar gidicem bakalım
nslhn__ Mom__12 merak etmeyin çok normal hissetmemeniz ben 19. hafta da çok az hissetmeye başlamıştım kontrollerinizi aksatmayın dr bi sorun yok diyosa 20 li haftalara kadar hissetmemeniz normal
Npyn09 Mom__12 doğuma yakında acaba sağlıklı mi tam doğacak mi endişeler başlıyor 🥺 Herşey Rabbimden.. ondan gelecek herşeye raziyim..Dua edelim🙏🙏
Ozgeknc zynb_ozkn valla kontrolden beri kilo aldıracak herşeyi yiyorum bal kabağı brokoli muz kaşar sebze artık almıştır diye umuyorum 🤔 belli olacak bakalım muayenede
Ozgeknc zynb_ozkn doktorum sağolsun korkuttu beni hiç kilo almamış deyince plesantadan şüphelendi o yüzden yoksa bende öyle dikkat etmiyordum şimdi inşallah kilo alır kuzum 🤲🏻
Gigy Mom__12 2 kaybım var 3.ye hamileyim bu endişeler hiç bitmiyor bence süreci az strestle atlatmak bizim elimizde direk bebeğe gidiyor çünkü ,Allah’a sığınıp dualarımızı edeceğiz her şeyin sağlıklı ,hayırlı olanı olsun hepimiz için 🙏
Ozgeknc zynb_ozkn aynen aynı vakitlerde gidicez nasipse hayırlı haberler veririz inşallah birbirimize ❣️Hangi hastaneydi
Dyguklc Bgs ay o bende se var videolarda cok sukur allahim oh oh cok sukur falan diye diye Bska.bisey dememisim tamam sukretmek guzelde ha bi agzimdan baska guzel kelimelerde ciksin 😀
Srhtzlyh Mom__12 başta dedigin gibi hissetmeyince banada öyle oluyordu. Hareketlerini hissedince azalıyor korkuların merak etme😊
Haticeyuce31 Mom__12 benim 2. Gebeligum bende oğlumda hic olmadi ama hic baya cesurdum hatta kese çevresinde kanama vardi gec döllenme falan vardi ama gram korku yoktu ben fıldır fıldır gezerdim he hamd olsun bundada bir sknti yok ama çevremde son 1 ayda bebeğini düşük yapan yengelerim oldu bebeğinin kalbi duran oldu hemde yakin çevremden olunca korkmuyor değilim ama kotuyu dusunmememiz lazım allahn izniyle rabbimden ne gelirse başımızın üstüne biz iyiyiz bebegimizde iyi insallah merak etme
elfaksyy Mom__12 bende 13 haftalık hamileyim bende acaba bişi oldumu hareket bişey de yok daha.Ya bişey olduysa anlasilmiyormusta falan beynimde bunsorular dönüp duruyor :( bide geçen gün dolaba uzandım karnım acır gibi oldu nasıl korktum bide o var şimdi bişi oldumu ki acaba diye aksam kontrolüm var zaman geçmiyor :(
balperisi_71 Mom__12 kuzum rahat oll benimde başıma geldi hiç düşünmemiştim oysaki.. hatta kendime soramiyordum kalbi dursa naparim diye korkunca başına geliyormuş korkma zaten önlemi yokki yüce mevlam ne derse o oluyor sıkıntı yaratma kendine öptüm 🥰🌸