Bahar66 Merhabalar canımmm anneler 32+4 ve bu bir kc gündür karnım taş gibi oluyo belimde ve karnımda cok agrı oluyu adet sancısı gibi ayaga kalkınca bile canım cok acıyo lütfen aranızda boyle olan varmı veya ne yapmam lazım
62fatma Bahar66 ben 35 haftalıkken doğum yaptım 3 gün önce aynı şeyleri yaşadım aşırı sertleşme oldu ve belime ağrılar giriyordu bir gün sabah suyum geldi sezeryan oldum bebeğim Kuvezde şu an . Doktor kontollerinizi sıklaştırın bol su için ağır iş asla yapmayın
KaanErkan-mom Bahar66 Aynısını yaşıyorum 32 haftalığız. Artık bu haftalarda bol bol dinlenmek gerekiyor. Benim belim de değil sırtımda kaburgalarımda ağrı sızı var. Buda normalmiş. Karın sertliğide bebeğimiz ağırlaştı ve artık önceki haftalarda ki rahatlık tabiki olmayacak. Karnımız gitgide gerilmeye başladı.
Zeyyno_ Bahar66 karnının taş gibi olmasını takip et cnm kaç dk bir oluo ne kdr sürüo vs sık sık oluosa bi hastaneye git hemen
Duru999 Bahar66 dr konturollerin sıklasdirin. Bel deglde altdan agrim var buda bebek cok cok asagi oldugu icinmis. Her an hazrlikli olmam lazimmis. Hayrlisi Allahdan. Bu gun cok sukur 34 olduk in se Allah hepimiz 37.38 goruruz🤲
Bahar66 62fatma evet evet zaten bende de enfeksiyon var hala igne fitil kullnıyırum ama 2 3 gündür asırı ağrım var Bengşnşz kac kilo ne kadr kalacak küvezde cok gecmis olsun canım
Hazalveannesi 62fatma Canım bende 32+1 haftalığım inan anlattıklarının aynısı bendede oluyo ve her kımildamasinda tekme falan atmasında sanki çıkacak gibi ağrı oluyo🤷♀️rabbim sağ sağlim doğumlarımızı nasip etsin inşallah az kaldı.
62fatma Bahar66 ultrasonda 2590 idi doğduğunda 2400 dü şimdi de biraz azalmıştır çünkü bebekler şiş oluyormuş. Umarım sizinki vaktinde gelir . 1 hafta kalacak dediler ama iyiléşme durumuna Göreymis. Doğduğunda rahat nefes Alıp veremiyordu
62fatma Hazalveannesi anne olmak çok zor hayatımın hiç bir noktasında bu kadar canımın yandığını hatrlamıyorum.
Hazalveannesi Bahar66 benimde ikinci gebeligim canım🥰 inan bende çok korkuyorum ama bir an önce de doğsun istiyorum🤱artık biraz hareketlenmek istiyorum bu nee yürürken bile kaplumbağa🐢gibi oldum inan ben oğlumda böyle dgldm bu kız beni hantallaştırdı🤦♀️🌸🌸
Bahar66 Hazalveannesi evet ya bak bende öyle diyorum kız gebeligi daah farklı oglumda olmayan seyelr i kızımda yasadım
MihricanA Bahar66 32+2 haftayim bende de oluyor öyle gecen ultrasonda bebegim 1 hafta önde göründü nstye aldilar sanci çıkmadı bol bol dinlenin genelde tuvalete sıkıştığım zaman ağrım oluyor benim de
Dnacar83 Bahar66 bende 32 haftaligim bu gece uyuyamadim bile agridan bebek oynadikca agri yapiyor kasiklarim agriyor belimde birsey yok ama genede sende bi kontrole git