Vscomedya Çok hızlı ilerliyorum çok moralim bozuluyor, (evde çalışmayan biriyim. İlk hamilelik )dünyayı yiyen biri değilim. Kusmam olmadı hep yedim meyve çok yiyorum özellikle tavsiyeniz nelerdir. Lütfen yardımcı olun zayıflamak istiyorum
aylinsss Vscomedya en az üç litre su için yürüyüş yapın hergün doktorunuza sorup beyaz ekmek makarna pirinç yemeyin abur cubur kapalı gıda yemeyin saat 8 den sonra akşam hiç bişey yemeyin meyveyi falan ara ögünde birer adet yiyin tam tahıllı ürünlere geçin sindirimi kolay çünkü
Busra34ybg Vscomedya ekmek hamur işi kızartma tüketmemeye çalış zaten sağlıksız bol su iç meyve ile mideni şişirmeye çalış ben öyle yapıyorum çarpıntım olduğu için yürüyüş yapamıyorum 19. Haftama girdim 1 buçuk kilo aldım normalde bende çok hızlı kilo alan biriyim ama dikkat ediyorum
Seyma2861 Vscomedya merhaba şanslı gebelerdensin. Kusma olmayınca ister istemez alınıyor kilo. Tek sen değilsin ben 19ncu haftadayım arkadaşımda 23falan. O da senin gibi hiç kusmadı aşermedi. Direk iştahı açılınca aldı.Herhangi bir sıkıntı yok ise yürü bir saat hareketsiz kalma. Birde aşırı meyve tüketimide zararlı diye biliyorum aşırıya kalmamaya çalış.
Ozlem5555 Canım bende çok meyve tüketiyorum ve kilo alıyordum meyvede şeker olduğundan dolayı fazlası zararliymis ebem bir porsiyon demişti fazla tüketigin zaman peşine mutlaka süt ürünü tüket demişti birde şekeri azalitiyor sanirim. Moralini bozma kilo alınıp verilir her bünye farklidir her vücut her hormon farklıdır saglikliysaniz kafaya takılacak bir şey bu günlerin tadını çıkaralım 🙏🤗
alenrenas1 Vscomedya karbonhidrat varsa hayatınızda cıkarın daha az tüketin daha cok bebeğe kilo aldıracak seyler tüketin ben 29+3 7 kilo almısım bu zamana kadar