Slna Gulsumbozkurt canim muslin örtüleri ve agiz mendilleri guzel degil. Fakat tulum ve alt ust takımları gayet kaliteli. Boleno, kardelya ve mini bird markaları var urunlerin aciklama kisminda yazar En ucuz bebek marketin icinde. Onlar gayet kaliteli geldi
Esma-4242 Gulsumbozkurt ben aldım baya güzel çıktı yıkayıp utuledim bişey olmadı beklediğimden kaliteliydi
Nrcnnn Gulsumbozkurt bilmiyorum onları da ben beğenmedim açıkçası minicity var bakın ona çok güzel şeyler var orda hem uygun hem kaliteli
Gulsah_1626 Kızlar bende 6 aylık hamileyim bebek ve çocuk giyim mağazam var bakmak isterseniz Instagram @happy_kids_lifee Trendyolda da Happy kid’s life markası olarak bulabilirsiniz
Mutlubirannee Gulsumbozkurt Öyle malı çok çok güzel değil bence . Bende 3 tane tulum aldım hepsinin malı aynı hele biri tüylü gibi
Gulsen4224 Gulsumbozkurt ewt cnm çok memnun kaldım ben güzel kaliteli ürünleri kargoda hızlıydı 2 güne geldi 🌹
Deletedmom48 Ben zıbın seti tulum takım vs aldım büyük kızıma da uyku tulumu aldım hem fiyatlar uygun hem gayet güzel ürünleri hem de kargo ücreti de ödemiyorum çeşit çok aldığım uyku tulumunu 55e aldım aynısı mağazaya gelmiş 75 dedi direk