Familyboy Kızlar 30+6 günlük hamileyim ve şu 1-1.5 haftadır gün içinde acayip mide yanmam oluyor birşey yemek istemiyorum sürekli yanmam olduğu için çok rahatsız ediyor benim gibi olanlarınız nasıl başa çıkıyorsunuz fikirlerinize ihtiyacım var
Kuzeyufuk Familyboy ben 24 haftalığım ama çok fena var özelliklere domates sos tarzında seyler yiyince beni mahvediyor midem. Sadece soda geçiriyor başka hiç bişey geçirmiyor
Zuleyhaaysel_ Familyboy Kuzeyufuk o haftalarda süt ve salatalık ile geçirmeye çalışıyordum biraz hafifletiyordu, 36-37de de başladı tekrar doktora söylediğimde Rennie çiğneme hapını kullanmamın bi zararı olmadığını söylemişti rahatsız olduğum günde 2-3 tane çok iyi geliyordu
Jdiebsh Familyboy 29+5deyiz yaklaşık bir aydır bende bıraz fazla yıyım yada acılı tuzlu yıyım azda yesem bunları cok yanıyo akşamları yememeye calışıyorum
Kubra_kbr Familyboy Bende aynı şekildeyim. Ilık Süt iyi geliyor ve bir anda çok yememek gerekiyor. Az az sık sık yemeye çalışıyorum.
Sinemmm1 Familyboy bende 30 haftadayim ve uzun zamandır aşırı mide yanmam var doktorum reniie duo şurup verdi inanılmaz iyi geliyor bir zararı yokmuş her miden yandığında günde üç dört defaya kadar içebilirsin dedi. İçer içmez kesiyor doktorunuza danışıp kullanın mutlaka.