Merveemervee1 Ayyy 24+2yim şimdiden geceleri uyuyamıyorum uyku yokkk sıfırrr benim gibi olan hamişler var mıııı☹️
Eylullllllllll21- Merveemervee1 ben 😂siz bari sabah uyuyosunzdur 4 yaşında kızım var oda sabah uyutmuyor 😂
Ates2020 Merveemervee1 ben ilkimde öyleydim uyuyamazdım. Kızım doğdu ne sabahı var ne akşamı uyumaz ölürdüm resmen 🤪 bunda bayılıyorum yattığım yerde uykuyu seviyor doğduktan sonra da sever inşallah bebeklet anne karnında belli ediyormuş uyku düzenini
Merveemervee1 Eylullllllllll21- ayy inanın gündüz uykusu hiç uyuyamıyorum gözlerimden ateş çıkıyor ama yine de yokkk keşke çocuğum olsa da ilgilensem😂
Merveemervee1 Ates2020 şu an ben bunları yazarken o içeride kıpır kıpır ne yapıcam ben bununla bilmiyorum valla😂😂
fatka 27+6 ayni durumdayım gece uyuyamıyorum gunduz gözlerimden uyku akıyor. Bir de 2.5 yas kizim var ilgilenmek zorunda olduğum. Zor oluyor
Merveemervee1 fatka off sizin daha zor allah kolaylık versin gerçi benim başka çocuğum yok ama yinede uyuyamıyorum gündüz uykusuuu
Elifaysu Merveemervee1 😂😂😂ya vallahi bir an önce sağ salim alım kucagima hiç yatmim böylede uyutmuyor 😂😂😂bel ağrıları kramplar mahvoldum😂😂
Eylullllllllll21- Merveemervee1 ay öyle demeyin bizde 24 hafta 2 gunluguz anca sabaha doğru yatabiliyorum kızım izin verse 2 ye kadar uyurm ama 9 da tepemde duruyor 😂 sizin ağırlar mi var yoks uyku mu tutmuyo
1anne- Merveemervee1 yatak odama siyah güneş geçirmez perde taktırmıştım onu kapatınca kapkaranlık oluyor gündüz 2-3 e kadar uyuyabiliyorum ama asla gece uykusunun yerini tutmuyor ben ki bekarken akşam 10 da uyuyan biri şu an bu haldeyim 🤭
Merveemervee1 1anne- olsun ya en azından uyutuyomuş sizi 2ye 3e kadar sizinki merhametliymiş😬 ben eşim işe giderken 8 buçukta kalkıyorum daha uyku yok😳