LamiyaCetinkaya 1650 gram civarı, kemik yapısı iri, baya da iri yapılı bir çocuk olacak dedi doktor. Ama bakıyorum burda daha kilolu bebekleri olan anneler var. Bu haftada sizin bebeğiniz kaç kiloydu? Herkes fikrini yazsın lütfen 🙏
Ebrugur2019 LamiyaCetinkaya 30+3 de 1.700 gramdı ve doktorum 1 hafta önden gidiyor demişti bir kaç doktor değiştirdim hepsi iri bebek dedi bu gittiğim doktor da normal öyle çok iri bir bebek değil dedi şaşırdım 😅 artık oğlum doğduğunda anlayacağım iri mi değil mi bende
Dnacar83 LamiyaCetinkaya 1850 gr dedi kilolu falan dedi benimkide onden gidiyor 2 hafta hemde yedigine dikkat et dedi dr sekerde olabilir dedi cok kilolu dediydi ben cikolata meyvesuyunu abartmistim meyveyi falan
LamiyaCetinkaya Ebrugur2019 Genetik etkenler de var tabi, ailenizde insanlar iri yapılıysa olabilir demişti doktorum
Ebrugur2019 LamiyaCetinkaya ben kendim minyon bir bayanım eşim uzun yapılı babasına cekti sanırım kızım da uzun boylu doğmuştu
LamiyaCetinkaya Ebrugur2019 Benimki de hem babasına hem dayısına çekti, benim bir tek burnumu almış sanırım onu da almasaydı keşke 😂
Bir_Prenses_Annesi LamiyaCetinkaya 28+3′te 1500 kiloyduk Aralık bası 31 oluoruz bakalım kac kiloyuz 🤗
Semanurry LamiyaCetinkaya 31 haftayken 1700 dü normal kilosu dedi benim doktorum canım iri bebek kilosu değil bence haftasına göre