Aycicegim Mavi87 teşekkür ederim aklımda bulunsun benimde not aldım inşallah bu ay olur da gerek kalmaz 🤲🏻
Kadze catlover1 aynı şeyleri yasamisi 21 Ekim sat. Takvime göre 20sinolmam lazım ama düzensiz adet oluyorum bu ay degerlendirdim de ama bir hafta kala aşırı adet sancısı geldi iki gün sonra geçti testte negatif bekliyorum iki gün gecti adet
catlover1 Kadze bende bir hafta daha bekleyecegim olmazsam kan verecegim. Sen ne zaman vermeyi düşünüyorsun? Bir tek belim çok ağrıyor göğüslerim hassaslaştı ama karın ağrım yok.
ipek2017 CeyhunMelikeMislina Merhaba benimde sat 24 Ekim iki gündür aşırı göğüs hassasiyeti var sizce sevinmelimiyim var mıdır acaba birşey ?
CeyhunMelikeMislina ipek2017 cnm benimde göğüs hassasiyetiydi belirtim bi kan testi yaptır istersen hayırlısı olsun İnşALLAH
ipek2017 CeyhunMelikeMislina bugün test yaptım iki çizgide çok net çıktı iki hafta sonra gitmeyi düşünüyorum insallah teşekkür ederim ♥️
Kadze catlover1 bnm göğüs hassasiyetim de yok bir iki defa sızladı okadar ama beklenen adetten bir haftanonce iki gün aşırı adet sancısı çektim şuan oda yok hiçbir belirtimde yok ben çok duzensiz adet olduğum için beklicem biraz daha sürekli negatif görmek.istemiyorum
catlover1 Kadze durumlarımız neredeyse aynı gerçekten benimde adetim 28-35 gün arası değişiyor haber ver test yaptığında inşallah güzel haberler alırız bende umutlanıp üzülmekten korkuyorum.
ipek2017 Kızlar son adetim 24 Ekim’de benim . Bugün ilk defa kan değeri baktırdım 40515.5 ml çıktı . Sizinde hiç biyle yüksek değer çıkıp normal gebelik olan var mı ?
Kadze ipek2017 bnmde 21 ekimdi 27 Kasım’da test silik çizgi çıktı muhtemelen geç döllenme bat 7gun sonra yaptım yani. Henüz kan vermedim ins yarın yada salı vericem değerin baya yüksek maşallah keseyi görürsün bence muayene oldun mu?