Oznuryener19 Gamzelinur 5 6 tane zıbın aldım bebek çantası ve çok beğendiğim örgü bi takım aldım alt üst 3 tane de şapka aldım 2 tane de ince battaniye başka hiç bir şey almadım korona dan dolayı herşeyi erkenden halletmek istiyorum yakın bi zaman da hepsini alicam 😊
SeymaK Gamzelinur 20+3 henüz tek bişey bile almadım daha zaman var diyorum nasip bakalım detaylıdan sonra almaya baslarım belki
Busra34ybg Gamzelinur hiç bisey almadım bence erken daha biraz daha zaman geçsin hersey alınır kafamda hazır sıkıntı etmiyorum hiç bebeğim sağlıklı olsunda halledilir gerisi ☺️
Serdem39 Bakım ürünleri alınabilir bnce cinsiyet öğrenmeden. Ben indirimde gördüklerimi almaya başladım yavaştan. Detaylıdan sonrada cinsiyet netleşincede kıyafetlerini de beğendikçe almaya başlayacam inşallah
seymaabyk Gamzelinur Bende henüz almadım ama çevremdeki arkadaşlarım ve görümcelerim sağolsun dolabı doldurmaya başladılar 😂🥰
Sheems Gamzelinur daha cinsiyyetini oyrene bilmemişim, tarama testlerinin cevaplari ile uğraşıyorum, kalbim kafam bi rahatlasın cinsiyyetini oyrenibde ozaman inşeallah seve seve alışverişini yapicam
Dryalp Gamzelinur Ben başladım almaya 21+1 olduk bir anda alamam herşey ateş pahası o yüzden, her ay birşeyler almaya çalışıyorum temel ihtiyaçları alıyorum kıyafet cok almayacağım giyemez belki ama doğunca zamanla alacağım.Bana da alma dedıler açıkçası durumunuz varsa geç alın yoksa bence yavaştan başlayın
Oznur79 20+2 yiz bizde Tam aldık sayılmaz. Gezerken gözümüze çarpan, begendigimiz, ya da indirimde gördüğümüz birkaç bişey aldık
Mervekgn Bizde 20+5 olduk ama erken diye henüz birşey almadık. Almak için sabırsızlanıyorum doğrusu 🤗
Brcklc Almazmiyiz annem ve görümcem saolsun ve ben zibinlar nevresim takımları hastane çıkışı oyuncak battaniye pijama bikac takım kıyafet biberon bez ve beşik 🙈 15 yıldan sonra oğlum olacağından ayyakkabisina kadar aldik odasini en sona birakicam 🤍🙏☺️
Gamzelinur Brcklc yaaa çok sevindim biraz da duygulandım rabbım sag salım guzel gunlerde gıydırmeyı nasıp etsın maşallah görumceye bak 💕değerını bil🙂🙂🙂
Seyma2861 Gamzelinur Gamzelinur bende daha almadım hiçbirşey. Detaylıdan sonra almaya başlarım diye düşündüm. Herşeyde şansımıza epey pahalandı harıl harıl indirim takip edelim😊 5 takım 5li almayı düşünüyorum, 2 tanen10lu hastane çıkışı, 10 tane zıbın ilk aklımdakiler
Brcklc Bende 15 sene evlat olmayınca onun evladını kendi yavrum gibi çok sevdim her gittiğimde asla boş gitmedim Allah razı olsun tabiki.hatta korona ilk yayildiginda kayinpederim gorumcemin çocuğu kucagindaydi benden çok uzak tutdu öğün öyle agladimki Allah’ım dedim kendi evladımda olsa bı öpsem bı sevsem yesem bagrima bassam bana bu duyguları tatdirsan neolur diye aradan az zaman gecdi hamile kaldım Allah isteyen herkese nasip etsin🙏