Elifozcn_07 İlk doğumum sezeryan oldu. Kızım 1 buçuk yaşında şimdi ikinciye hamileyim kaçıncı haftada doğum oluyor. Kimisi 38 diyor kimisi kilosuna göre diyor kafam karisti
Elisa Elifozcn_07 ilk çocuğumda 37+3te normal başlayıp sezeryanla biten bir doğum yaşadım şimdi kızıma hamileyim 37+1de 24 kasımda doğumum var biraz ilk doğuma birazda bebeğe bağlı
busbus35 Devlet hastanesi olcam 38 haftanda gün vercem 39 haftanın içinde sezryan olacaksın ddi cnm herhangi bir aksilik olmazsa
Sahika8989 Ilki 37 de dogdu ikinciyi bende cok merak ediyorum. Onceki planli sezeryandi. Simdi gene sezeryan olucak ama kacinci haftada alirlar cok merak ediyorum. Birde aralarin da sadece 10 ay var.
Elifozcn_07 Sahika8989 çok zor oluyor ilk bebeğin küçükken ikinciye hamile olmak 🤦Rabbim kolaylık versin
FFasulyemmm Ben doğum başlasın isterim neden 38? Bir problem yoksa benim kabul edeceğim bir doğum şekli değil planlı gün verilmesi
1munevver Elifozcn_07 benim de aynı şekilde nasipse 2 Aralık’ta 38 hafta oluyor dogum olacak bu tarihte.