AyGC Selam anneler bugünkü kontrolde amniyon sıvısının fazla olduğunu öğrendim ve riskliymiş. Yaşayan oldu mu ilk gebeliğim çok kafam karışık ve üzgünüm
Elifkzlcn AyGC Korkma canım banada detaylida perinatolog öyle dedi erken dogum sebebi hatta sekerimi fazla tuketiyorsun azalticaksin dedi azalttim bende seker yuklemesi önerdiler yaptırdım bir problem çıkmadı
gamzelim2234 @AyGC banada doktorum bugün aynısını söyledi henüz riskli değil ama sınıra yaklaşmış takip edicez dedi endişelendim bende baya sen kaç haftalıksın canım 😪
gamzelim2234 @AyGC 30 dayım şeker yüklemesinide yaptırdım hiçbişey çıkmadı normalde şekeri olanların suyu fazla oluyormuş ama bizimki nedensiz fazla çocuğun kilosu vs de iyi şimdilik telaş etme dedi ama insanın içini kemiriyor 🙊
AyGC gamzelim2234 iri bebek olur vs şekeri tatlıyı kes belli saatten sonra da yemek yeme dedi bugünden itibaren dikkat ediyorum ama bir yandan korkuyorum. Şeker yüklememi hafta içi yaptıracağım inşallah çıkmaz birşey.
Beyzaneriman Bana da fazla denmişti ama korkmayın dua edin yeter kendiliğinden normale döndü 30 haftada aklına kötü şeyler getiril stres yapmak kendinize bebeginize daha çok zarar veriyo tevekkülle dua ayla geçirdim o zamanı 🤲🤲
AyGC Elifkzlcn ben de şekeri tatlıyı kestim bugünden itibaren ve saat aralıkları ile tüketime başladım. Şeker yüklememi hafta içi yaptırıcam bakalım inşallah birşey çıkmaz🤲🏻
gamzelim2234 @Beyzaneriman inşallah benimkide normale döner 🤲🏻 Haklısınız stres daha zararlı sakin kalmak gerekiyor inş bizde hayırlısıyla evlatlarımızı kucağımıza alırız
gamzelim2234 @kerimannesi aynı haftadayız inş benimkide normale döner doktor bebek çişini çok yaptığındada suyu çoğalır dedi o yüzden bazen artıp bazen normale dönebilirmiş 🤷🏼♀️
kerimannesi gamzelim2234 bana Dogru duzgun cevap vermedilerki iste insan korkutuyorlar baska bisey degil
Sister Benim de fazla denildi şeker yuklemesi yapıldı bişey çıkmadı doktor Da nedensiz olabiliyor dedi 😔 bende korkuyorum bebeğe bişey olur diye
AyGC Sister nedensiz deyince de daha karmaşık değil mi. Ben de bu hafta yaptırıcam bakalım ne çıkacak
gamzelim2234 @AyGC bizimkide epey önde gidiyor kilosu sanırım suyu çok olanın bebeğide iri oluyor hayırlısıyla birşey çıkmaz inş canım
gamzelim2234 @kerimannesi aynen canım sebepsiz yere olunca insan daha tedirgin oluyor yapıcak birşey yok elimizden birşeyde gelmiyor