Emine24 Kızlar merhaba bugün itibariyle 27+4 üz . Bebeğim bugün hep aşağıda oynadı öyle hissediyorum , sanki alttan çıkmaya zorluyor gibi🤔 yaşayan var mı normal bi durum mu. Çok tedirgin olacağım başka şeyler daha yaşamadığım için doktora gitmek istemedim
Haticeyildiz Emine24 dolasiyo icerde sana oyle geliyo benimkide bigun asagida bigun sanki midemde oynuyomus gibi tedirgin olucak bisey yok icin rahat edicekse doktorunu arayip sorabilirsin
Caglamehmet Emine24 benim de 27 haftalık sanki ayakları dışarı çıkacak gibi her an 😀 doktor bir sıkıntı yok dedi olurmuş öyle şeyler bazen hıçkırık tutuyormus rahim de hissediyormusuz 😇
Alinmavi Emine24 28+0 iz ben de gecen hafta cok asagida hissediyodum bugunlerde midemde hissediyorum 🙂 geziniyolar icerde rahat ol
Emine24 Haticeyildiz çok aşırı rahatsız etse gidecektim doktora . Normal bi durumsa sorun yok çok evhamlı olmamak lazım ama ufacık şeylerde tedirgin oluyorum🤦🏼♀️ Teşekkür ederim size de ❣
Emine24 Caglamehmet korkulacak bişey olmamasına çok sevindim ☺ Demek hıçkırıktan dolayı🙈 dışarı çıksın ben ona hıçkırıkları göstericem😍🤩
Caglamehmet Emine24 😊😊😊 ben üstüne basa basa her gittiğimde diyorum doktora bakın çıkacak bir gün diye ayakları 😀😀 ama sorun yok diyor hıçkırık bazen de tekme 😁😁
Emine24 Alinmavi evde ultrason olsa da baksak sürekli nerdeler mapıyolar😅🙈 anlamıyorum hiç bi hareketinden ilk olunca tecrübesizlik oluyo haliyle ☺