zynn Merhaba göğüs pompası bebek doğmadan aldınız mı acaba? Bazen bebek emmedigi zaman süt birikiyormus ve sağılması gerekiyormuş vb. Gibi sebeplerle genelde al diyenleri çok duydum sizlerin de fikrini merak ediyorum. Teşekkürler
Nursahcan zynn canım bende 38+2 oldum ama hala almadım eger sütüm az gelirse veya emzimekre zorluk cekersem almayı düşünüyorum cok pahalı bisey degıl ama alışmak istemiyorum
melegegebe zynn canim bebek alirsa ve surekli emzirirsen ola ki aşırı aşırı sütun geldi mastit olmamak adina alinir diye düşünüyorum . Hi bebek meme istemezse mecbur alinir verebildigin kaddar süt vermen gerekir . Bence en iyisi dogduktan sonra 😬
Busbushatun zynn ben sarılık olup hastamede bı gece kalması gerekınce aldım valla artık hersey her yerde var onceden alınması gerekmıyor bnce hem acıl durumda hastanedende kıralanabılıyor bnce acele etmene gerek yok
Birgunmutlaka zynn ben e bebekten ciftli gogus pompasi aldim elektrikli 250 tl baby plus cok memnunum tavsiye ederim
zynn Nursahcan yani otomatik olanları biraz pahalı ve onlar daha rahatmis zaten masraf olunca sonra mi almak mantıklı bilemedim ben de
zynn Busbushatun işte zam üstüne zam gelince bı de her şey hazır olsun telaşına girince bı düşündüm ondan sordum 😊
zynn Birgunmutlaka ben de bakındım baya 300-350 TL civarı gördüm hep ama bı bakayım internetten teşekkürler
Betl4201 Çalışan anne değilseniz manuel göğüs pompası alabilirsiniz her ihtimale karşı, mochi en çok tavsiye edileni ben kötü bir yorumunu görmedim şimdiye kadar
nslhn__ zynn ben doğumdan sonra aldım çok işime yaradı göğsüm yara oldu emziremiyodum ama sağdığım zaman ağrımıyodu iyileşene kadar sağarak verdim.şuanda dışarı çıkıcağımız zaman önceden sağıp hazırlıyorum dışardayken acikırsa hazır olsun diye.
nslhn__ zynn wee baby markanı kullanıyorum eşim almişti belki daha iyi olanlarıda vardır ama buda gayet güzel
nslhn__ zynn wee baby markasını kullanıyorum.eşim almıştı belki daha iyi olanlarıda vardır ama buda gayet iyi.
insan_insan Arkadaşım Doğumdan sonra doktor istedi alelacele eczaneden çok daha pahalıya almıştık şimdiden al dedi çalışan anne olduğum için sağıp bırakmak amaçlı aldım. şuan Amazon’da indirim var normalde e bebekten baby plus alacaktım orda tekli 200 TL idi ama Amazon indirimini görünce lansinoh aldım 237 TL te bakmak isterseniz baya uygun şuan Lansinoh Kompakt Tekli Göğüs Pompası, Beyaz https://www.amazon.com.tr/dp/B07KW4K15Z/ref=cm_sw_r_cp_api_fabc_dlC_qKsUFbGR87DVB?_encoding=UTF8&psc=1