Merveozcelikcckl Bana doktorum seyreltilmiş elma sirkesiyle taharetlen kurula durulama demişti üçte biri elma sirkesi üçte ikisi su olacak şekilde
Deletedmom206 AycanFb sirkenin zarari olmazmi acaba ve nasıl uygulucaz haftaya kontrelim var doktoruma söylücem ona göre bırsey söyler herhalde
AycanFb Deletedmom206 çoğu hamile bu yöntemi kullanıyor canım doğal çözüm ben hiç bir yan etkisini görmedim. Plastik bardağa biraz su biraz sirke döküyorum sonrasında pamukla uyguluyorum bu şekilde 1-2 güne sıkıntım kalmıyor☺
Tugba34 Yunel doktora gitmen lazkm akıntı çoksa fitil azsa krem veriyor muhtemelen idrar yolunda enfeksiyona bağlı olarak mantar olmuşsundur aynı durumdayım bende şuan da doktorum krem verdi onları kullanıyorum
Yunel Tugba34 Tugba34 akıntım fazla yok canım idrardada iltihap vardı ilaç kullandım geçti sanırsam bu günlük ped kullanmaktan oldu
AytlKandemir Yunel hamilesin alttan oluşucak herhangi bir enfeksiyon bebeğe geçebilir hergün alt bölgeni yıkaya bilirsin bol suyla onun dışında doktora danışmadan birşey yapma
Yunel AytlKandemir evet canım doktora sordum ilaç yasak zaten sürekli abdest tazalediğim için bol suyla yıkıyorum inşallah çabucak geçer
AycanFb Deletedmom206 rica ederim canım birde iç çamaşırının pamuklu olmasına dikkat et giyeceğin zamanda ütüleyerek mikroplarını kırarak giyersen daha iyi oluyor. Doktorlar ilişki öncesi erkeğinde temizliğine dikkat etmesi gerektiğini söylüyor en fazla enfeksiyon erkekten bulaşıyormuş.
Deletedmom206 AycanFb doğrudur canim yapacagım dediklerini eşimde kapmam diye düşünüyorum hamile kaldığım günden beri prezervatif kunlaniyor
AycanFb Deletedmom206 belki oda enfeksiyon yaratabilir canım bence onu bi doktorunza sorun mesela günlük pet bile enfeksiyona yol açıyor. Benim hamilelik öncesinden beri enfeksiyon problemlerim hiç bitmiyor ilk lise 1 de kapmıştım enfeksiyonu mastırını yapacm artık🤣🤣🤣🤣🤣
Gnys Yunel travazol krem verdi bana doktor o iyi gelmişti kaşıntıma. Bide ara ara sirkeli su ile yıkayıp kuru tutmaya çalıştım kendimi. Çok şükür geçti
Yunel Gnys bende de o kremden var sağlıkocağındaki doktora gösterdim kullanabilirmiyim diye hayır hiç bir ilaç kullanamazsın bebeğe zarar verir dedi
Deletedmom206 AycanFb geçmiş olsun canım akıntıdan dolayı maalesef günlük pes kunlaniyorum sık sık degıstırsemde onunda beni etkilediğini düşünüyorum evet mutlaka söylücem şikayetlerimi sadece o değil vücudumda ara ara cok kaşiniyor
AycanFb Deletedmom206 bende de akıntı var ama günlük ped enfeksiyona yol açtığı için günde 3-4 kere iç çamaşırımı değiştiriyorum☺ İnşallah geçer canım 🙏🏻🌹
Cotton Benim de vardı maalesef, doktor travazol krem verdi, her gün uyguluyorum ancak öyle sorunum çözülüyor