bbttlldho HappyMom Bende tüp bebekle hamile kaldım ilk 3 ay kullandım. elimde 1 kutudan biraz fazla kaldı. Antalya da bulamayan varsa elden teslim edebilirim.
Minnakuzum Yagmur654701 banada dörtbınlık verdı doktr doğuma kadar kullanmam gerekıyor gönderirimisinz acaba Eskişehir deyım
Yagmur654701 Minnakuzum olur gönderirim zaten dün size yazdım cvb vermediniz mesajlarım mi gorunmuo anlamadım ki birine daha yazmıştım oda görmemiş herhalde özelden adresinizi yollayın numaranızı yarin yollarım insallah
M_R_E Nimet-efebspnr38 bütün hamileler değil canım daha önce düşük yapanlar ve kan pıhtılaşması olanlar kullanıyor ama ne yazikki şimdi korana tedavisindede kullanıldığı için hiç bir ezcanede bulamıyoruz depolarda bile yok diyorlar am bizim her gün kullanmamız lazım
Nimet-efebspnr38 M_R_E ha anladım bende hamileyim de ama daha yeni böyle herseye merak ediyorum 🤣 bilmiyorum henüz hoc bisey
M_R_E Minnakuzum canım özelden mesaj atmak istediğin kişinin profiline gir ustteki üç noktaya tıkla alta bu kişiye mesaj gönder yazıyor tıkla oraya
M_R_E Minnakuzum burdan paylasmak yasakmış herkez görüyor diye ben de dün numaramı paylaşmıştım uyarı aldım kişisel bilgiler yasakmış o yüzden özelden yazmamizi paylaş
Feya_aren HappyMom hayırlı akşamlar ben doğum yaptım doctor reçetede kan sulandırıcı da yazmış eşim eczaneden aldı ama ücretli aldı ben de ilk kez duyuyorum ücretsiz olduğun😶 malesef ki göndere bilecek kadar diyil
Pembe-mavi HappyMom istanbul ümraniyedeyim, merve eczanesinden alabiliyorum. Daha kullanıyorum, doktorum rapor çıkarttı. 3 ay daha kullanılanıcam
Yeliz4 HappyMom bende 21 haftalık hamileyim covid olmuşum Allahtan hafif atlatıyorum hamdolsun evde tedavi görüyorum bende bulamadım bugün bütün gün aradım en son Beylikdüzü’nde elifim eczanesinde bulduk herkesin bilgisine
CanNazlican HappyMom 2kutu açılmamış var birde r ya da 5 adet açılmış paketten kaldi olsalar elimde, ayrıca climarafort flaster bant 3 kutu var lazımsa.