Hccrr1 Kızlar benimde birkaç gün sonra raporum dolacak diye eczaneye sordum elimizde yok dedi, şimdi forumları okuyorum bulmak baya sıkıntılı galiba istanbulda bulabilen var mı? Evzane adı verseniz hemen alsak
Nunu3- M_R_E canım çook üzüldüm bende böle idim 3. Çocuğum şuan zor süreçlerden geçiyoruz sende bebek tutulamıyor mu sıkıntı ne imiş bir genetiğine baktırdın mi acaba allahım sabır sağlık versin kucağını boş koymasın inşallah canım
Nunu3- xXxXxXx merhaba nerede yaşıyorsunuz şayet başkasına vermediyseniz bende oksapar 4000 liğe talibim hanfendi
Hccrr1 Irem1919 eczanelerde artık daha rahat bulunabiliyor diye biliyorum. İts ( ilaç takip sistemi) google den aratıp hangi eczanelerde var diye sorgulatabilirsiniz. Ben bu şekilde temin ediyorum. Eskisi gibi çok kutu bulamasamda bir kutu bir kutu da olsa ilerliyoruz en azından . Fikir olsun istedim . Bulursunuz inş 🙏
Aslina Hccrr1 çok olmuş yazalı ama its ile ilacım nerde kısmından arattım ilacı orada çıkan tüm eczanelerde var mı demek oluyor aradığımız ilaç. Bi sürü eczane çıktı da o kadar ilaç varsa çok iyi☺️
Hccrr1 Aslina evet o eczanelerde stok bulunuyor anlamına geliyor. Ama arayıp teyit etmeniz daha doğru olur. Çünkü ellerinde bi tane kalmışda olabilir yanlış stok girilmişte olabilir. Son güne bırakmamanızı öneririm:)