Aknkbr Aysun1983 hayır ücretsiz yarın gelin verim size isterseniz adres yazarım ben bebek olmadığı için çıkamıyorum sana söz veriyorum ozaman
Handant yasemin333 Hastalık sebebi yazıyor. Son bölümde hasta katılım paylı kullanacaktır yazıyor muhtemelen bu sebepten ötürü ücret alınıyor tekrar doktorla konuşacağım. Yardımınız için teşekkürler
Sulleersoy Ozgedemiralp34 merhaba bende rapor çıkardım daha önce akciğerime pıhtı atmıştı rapor çıkarabilmek için doktor yine pıhtı oluşmuş gibi teşhis koydu. 6 aylık rapor çıkardı sabah akşam diye gösterip ben günde 1 tane kullanıyorum 12 kullanıcam
Sulleersoy Antalya’da olan varsa Ahatlıda eczanelerde var bir ara hiç bir yerde yokken bulmuştum. Bana yakın oturan varsa ilacı bulana kadar ödünç verebilirim sonrasında ilaç aldığında vermek şartıyla bende raporla alıyorum çünkü daha 8 ay kullanacağım
Sulleersoy yasemin333 pulmoner embolizm yazıyor benim raporda akciğerde pıhtı var gibi görünüyor sistemde
Sulleersoy Baharburcu hap kullanmanızda fayda var bir çok besin ve ilaçla etkileşime giriyor bebek içinde riskli olabilir doz ayarlamak çok zor ben daha önce 6 ay kullandım
nesibe_baris HappyMom HappyMom eşim eczacı olmasına rağmen çok zor buluyor doğum yapana kadar kullanmak zorundayım
Iraz HappyMom kızlar covid olup bu ig eyi kullanan varmı 27 haftalik gebeyim acil doktoru yazmıştı ama kullanmaya korktum arada vuruluyorum 28. Günüm bugün göğsümde sıkışma hissediyorum vurulmalimiyim bebeğe bir zarari varmı
Eslem-Esila Oksapar bulamadığım dönemlerde hibor iğneye çevirmişti doktorum eğer ihtiyacı olan varsa gönderebilirim
Meryem1316 Baharburcu hiç bilmiyorum . Daha ne kadar mağdur olacağız bilmem . Allah yardımcımız olsun
Baharburcu Meryem1316 korkuyorum pıhtı atar bebeğime bişey olur diye bunun başka yolu yok mu hap verecek mecbur napabilirim ki
Meryem1316 Baharburcu başlarda öyleydi ama insan alışıyor hastalıkla yaşamaya . Çok şükür hayatımıza devam ediyoruz .
Baharburcu Meryem1316 çok şükür canım benim hala pıhtı atan damar batar haziranda geçirdim inşallah geçer oda
Aysun1983 Aknkbr çok sağol cnm çok teşekkür ederim ben gelip alırım 🥰 mesaj olarak bana adresini atarsan sevinirim
xXxXxXx Elimde 10’arlı 5 KUTU 4000’lik ENOX var son kullanma tarihi 2022 ihtiyacı olan arkadaşa gönderebilirim.
Nunu3- xXxXxXx merhaba nerede yaşıyorsunuz şayet başkasına vermediyseniz bende oksapar 4000 liğe talibim hanfendi
Euphoria Mucizemmm07 mrb bende 6000lik kullanıyorum istanbul eyüp te oturuyorum. Verilmediyse talibim
Mucizemmm07 Euphoria bende okmeydanındayım yazdığım kişi dönmedi istersen okmeydanı metrobüs durağından verebilirim
Fatma0120 m_srgn32 yok canım sonuna kadar gerek yok yani ucu girse bile yetiyor ama sen nasıl rahat yapa biliyorsan öyle yap yani hiç fark etmiyor yeterki iğne batsın