Meryem1316 Baharburcu ben sana göre çok daha fazla kiloluyum . 120 gördüm . Ben de bazen benimki eksik gibi düşünüyorum . Ama bu durumda önce Allah’a sonra doktorlarımıza güvenmekten başka yapabileceğimiz birşey yok
Fatsul Düzce merkez Gül eczanesinde mevcut bugün annem için alındı kendisi kovidli bu eczaneye yakın olan buradan temin edebilir ilacı oksapar 4000 iğne olan ilaç eczane numarası 0380 523 18 09
Sdymzlm Zafergaya merhaba elinizde varsa bende almak isterim doğuma kadar kullanmam gerekiyor ve bulamıyorum. Oscaparmı elinizdeki kan sulandırıcı ?
Minnosunannesiii HappyMom Adıyaman emek eczanesinde var sadece bende ordan temin ediyorum herkes stok yapmış coronadan dolayı maalesef
yasemin333 Merhaba arkadaşlar oksapar 4000 lik iğneyi Şanlıurfa’da bulabilen var mı bugün birçok eczane gezdim yok maalesef bazılarında 6000 lik var o da az bir miktar
Pembe-mavi Minnakuzum ben istanbuldayım ve eczaneden temin edebiliyorum. İsterseniz bilgilerini verebilirim. Rapor varsa yada ücretli görüşüp alabilirsiniz.
Fundad Blrderya bir hafta oldu alalı ama ihsaniyeden akka eczanesiydi adı ysnlış hatırlamıyorsam. Oksapar 4000 aldım
Euphoria Mucizemmm07 mrb bende 6000lik kullanıyorum istanbul eyüp te oturuyorum. Verilmediyse talibim
Handant Hibor 5000 kullanıyorum 15 kutu için eczaneye 500 TL istiyor raporum olmasına rağmen. Hibor kullanan varmı yakın zamanda almış olan. Herkes veriyormu bu ücreti yoksa raporla veya eczane ile mi alakalı. Teşekkürler
yasemin333 Handant yuh gerçekten raporlu ilaç parayla satılmaz şu dönemde mecbur olunca kar elde etmek istemiş eczane gerekli yerlere şikayet edin bence ben bugün 5 kutu alabildim kuruş vermedim
Aknkbr HappyMom merhaba istanbul sefaköydeyim elimde 12 tane filan var yardımcı olurum isteyene oksapar 4000 var elimde
M_R_E Aknkbr ben 6000lik kullanıyorum teşekkür ederim düşündüğünüz icin yinede 4000lik kullanan arkadaşlar var ihtiyacı olan birine gonderebilirsiniz
Arse89 Adass iğneler hala elinizdeyse bana verebilirmisiniz. Istanbul/Bagcilardayim hamileyim iğnem raporlu bulamiyorum
M_R_E Angelsmom29 postun başında yazıyor canım ücret talep etmek yasak sen sadece kargo ücretini karsilayabilirsin