caglaa26 Serifeisitmir doktor kaç gün kullanmanızı önerdi? Ben de şuan covidden dolayı kullanıyorum ama sadece 10luk aldım yeterli gelir mi acaba
Angelsmom29 arzumu tamam canım hiç önemli değil ha ben he başka anne ikimiz içinde aynı ben cok şükür buldum 3 kutu Allah razı olsun yine de canım ❤️
Blrderya Merhabalar ,Bursa da oksapar.6000’i hangi eczaneden bulup alıyorsunuz ,bilen varsa yazabilir mi 🙏🏻
Ylzysn Merhaba bende Ankara’dan yazıyorum yorumların hepsini ojuyamadım ama benim ablama da lazım ekinde olan varsa lütfen yardımcı olursa çok sevinirim 🙏 post açmıştım zaten ama pek gören olmamıştı şimdiden herkese teşekkür ederim
Homeless20 Deletedmom5 canım transferden sonra tutarsa 32. Haftaya kadar kullanacaksın elindekini verme sende stok yap bi yerlerden
Deletedmom5 Homeless20 şuan banada lazm ya ondan yok die aşırı bi tane yakandan verdi dayanamayorm yanmasına napcam bilmiyorm:(
Deletedmom5 Homeless20 neden o kdr hafta kullandırıyorlar ki cnm doğal yolla gebe kalanlarda da böylemi
nur7 HappyMom gaziantepte yasiyorum. benim suan inanilmaz ihtiyacim var bu ignelere.1 aydır bunun sıkıntısını cekiyoruz. en son istanbuldan yigenim gonderdi birkackezde biz gaziantepte temin edebildik aşırı zorlandık hatta 1 gun vurulamadım ömrümden ömür gitti ogun… elinde olan varsa lutfen bana ulassın cunku elimde cok az kaldı. Simdiden Allah razı olsun
Rmys11 Benimdr covid testim pozitif evden çıkamıyorum ve ilçede yaşıyorum elinde olan varsa çok mutlu olurum gönderirse