Busemestan Serifeisitmir korınaya ne gibi etkisi oluyor bende şuan pozitifim bana doktorum öyle bişey demedi
Serifeisitmir Busemestan canım pıhtılaşma yapıyormuş hamile olmayanlar bile coraspirin kullanıyormuş burdada çok okudum enistemede verdi doktor bana aynı gün baslatti 36. Haftamdayım doğumda yaklaştı belki ondan mutlaka görüş doktorunla
Bittercikolataa Essenr Kan pihtilasmaniz varsa kullanmanız tehlikeli degil. Ayrica uzun yol icinde mutlaka doktorunuzdan izin almaniz gerekli bence. ☺️
Buuuuss 353 bende kullanıyorum ama zor buluyorum gerçekten kalırsa kullanırım Suzii-90 benim ihtiyacım var gercekten zor buluyorum ve ücretli bir kutu 285 tl
353 Buuuuss aklımdasın canım 20 haftadan sonra devam etmezsem elimde kalırsa senle irtibata gecerim 🙏
26Merve Buuuuss sosyal sigortadan hamilelere özel sigorta yapılıyor ayda 100 TL ye canım bir araştır istersen
reyhan0508 Rabia30-Adem reyap hastanesinin karşısındaki eczanelerde vardı ismini tam hatırlamıyorum karlıdag olabilir cok var zaten birinde vardır
Serifeisitmir Aycaasenaaa Amin canım şükür hafif atlatıyorum kuzum aşırı bir sıkıntım olmadi oksuruk zorladı biraz
Serifeisitmir Aycaasenaaa çok teşekkür canım sende çok dikkat et ben inan kimden nasıl bulaştı bilmiyorum eve gelen 4 kişi eşim kardeşleri kavinvalidem hiç dışarı çıkmıyorum hepsinin negatif