HappyMom Canımız Annelerimiz, Anket katılımı ile gerçekleştirdiğimiz, 10 annemize 500 tl ödül verilecek olan çekilişimizin kazananları; Asil Kazananlar tugceyvz20@gmail.com neslihan_ncak@hotmail.com gizemli528@gmail.com btlsvnc57@gmail.com sevgul.can.17@gmail.com aybenizgani@gmail.com cemangamze@gmail.com mehtaperolozden@gmail.com rezciftci17@gmail.com baharerylmz4@gmail.com Yedek Listesi zeynepcinaroglu@hotmail.com.tr esra.simsek@gama.com.tr aysegul.adu@gmail.com Kazanan annelerimizi tebrik ediyoruz. 💜
Prl3988 HappyMom kazananları tebrik edoyor admıne tesekkurlermızı iletiyorum ınsalah baska cekılıslerde kazanırız ❤️
BerraOmer2021 Hakkınızı helal edin kaç gündür basinizin etini yedik 🤭 kazanan herkesi tebrik ediyorum güle güle harcayın 🤗🤗
NurSema01 Neden hiç icloud hesabı kullanan yok hep android kullanan anneler kazanmış 🤔 iPhone kullanıyoruz diye zengin görünüyoruz sanırım 😂😂 kazananları tebrik ediyorum tabiki 😊
Mom6 NurSema01 Gerçekten gmail hesabı kullanan herkesi android mi kullanıyor sanıyorsunuz ?? 😅🤦🏼♀️Mail adresim gmail telefonum iphone11pro.
Hemsiremom Mom092 ğ Mom6 Aynen arkadaş o düşünceye nerden kapıldı anlamadım.hesabım gmail telefonum iPhone xr
Durukusunannesi HappyMom Admin çekilişe kaptırdık kendimizi ama foruma bişeyler oluyo yoğunluktan mı acaba