OzturkNazan Kızlar aynı şeyi yaşayan varsa eğer lütfen birisi öneride bulunsun 🙄 yatağa yatar yatmaz uykuya dalıyorum istemsiz horlamam oluyormuş eşim sesime uyanıyor gece kaç kez uyanıyor sayamıyorum 🤔 ne yapmam lazım 😐
delettdmom66 OzturkNazan aynı sorun bndede var 36+3 eşim bni uyandırıyo askm horluyon motor gbi dio 😂😂😂 napcam bilmiyorum ya can skcı bi durum
Ahmedinannesi OzturkNazan bi tarafına doğru yat canım başın tam sağa ya da tam sola dönük olsun.benim eşim de horlama sorunu var ama o şekilde yapınca horlamıyor.🤗
OzturkNazan delettdmom66 🤣🤣 aynı şeyi yasiyoruz gece kaç kez dürtüyo beni 😅 yüksek yastıkta yatınca olmuyomuş deneyecez artık 😥
tugcemre aynen banada kac gundue dıyr 35 haftalıgız neden acaba bılmıyrm eşim uyandıryr ama hamilelıkten önce yoktu
OzturkNazan Ahmedinannesi yatış pozisyonum o şekilde canım yine de oluyo 🙄🙄 hamilelikte yaşanan bir durum sanırım ne yapsak fayda olmaz gibi sanki 😣
SusamsMother OzturkNazan bazen doktorların tedavi şekilleri farklı olabiliyor ama tavır hoş değil tabiki 😞 sizi her zaman takip eden doktora gitmeniz daha iyi olmuş. Üzmeyin kendinizi bebiş iyiymiş şükür. Siğillere de çare bulunur inşallah. 🙏 gittiğiniz doktorun ne söylediği ile ilgili haber edin bize de.