Mausiiiilein Selamun Aleyküm Merhaba Hanimlar , Klomen sonrasi yumurtaliklar yine normalesiyormu? Ve Sizinde klomen sirada Bel ve kasik agriniz varmiydi? simdiden cok tesekür Ediyorum cevaplariniz icin.
Mrzy28-c Mausiiiilein Aleykümselam cnm ben kullandım ama duyduğum kadarı ile 2 3 ay klomenin etkisi devam edip hamile kalan bir sürü bayan var artı ben kullandım suan 9 gün geçti kaşık agrısı sadece çatlatma iğnesi olduğum gün yani yumurtam catladıgında 2 gün boyunca ondan sonda hiç agrım olmadı suan da da göğüslerim çok şişti inşallah vardır gün sayıyorum test yapmaya çok korkuyorum önceden düşügğm var çünkü
Selenngrr Mausiiiilein bende bu ay ilk kez kullandım kullandığım günler de hep sağ sol kasık ağrılarım oldu sancılar giriyordu 6. Gün doktor kontrolüm vardı yumurta büyüdüğü için sancı oluyormuş 6. Günden sonra tekrar arada sancılar girdi hafif hafif bugün yine doktor kontrolüm vardı yumurtalar çatlamış çatladığı için ağrı olmuş doktor da soruyor zaten ağrın oldu mu kasıkta diye normalmiş yani ağrılar etkisi ne kadar devam eder bilmiyorum ilk kez başladım bu ay birşey demedi doktor ☺️
Mausiiiilein Selenngrr Cok tsk ederim yazdiginiz icin , yani klomen günü bitti Halde adete kadar sürebilirmi agrilar batmalare ?