_ikra_19 Kızlar 22+4 günlük hamileyim bu gün göğüsümün ucunun beyazlaştığını ve süt geldiğini fark ettim sizcede daha erken değil mi sabah doktora gideceğim onada soracağım ama ilk size sormak istedim çok tuhaf hissettim kendimi gelmemesi için ne yapmalıyım başına gelen var mı ??
Muezzarabiaertyudf _ikra_19 çok normal kardeşim nazar değmesin dua et inşaAllah evladına güzel sütün olur kimininki gerçekten nazardan geri gidiyor olmuyor annem sütün gelirse söyleme kimseye çok normal bu senin yapın dedi
att _ikra_19 benimde ayni canim 23 haftaya grdgmde sutum geldi bi sknti olmadi cok sukr 39+6 haftaligm suan bu surede surekli yatagimada akti kolumuda islatti LH hormonunun yuksek olmasindan kaynaklanan bi durum ama sıkma sakn oynama brak aksin
UluElif _ikra_19 canım doktora görünmeni öneririm hamilelikle ilgili okuduğum kitapta görmüştüm doğum yapmadan önce gögüsten süt gelmesi iyi değilmiş sen bi gözük bence
melikeb10 Akmaya devam etmediyse sıkinti olacağını düşünmüyorum bana da oldu bir kaç gün önce 26+5 günlük hamileyim birden iki gogsumun ucunun hizasıninda üç dört damla kadar islandigini gördüm devam etmedi endiselenmedim, uyarilmamaya dikkat et canım
_ikra_19 melikeb10 devam etmez inşAllah hiç beklemediğim bi durum olduğu için şok oldum diyebilirim teşekkür ederim cevabınız için ❤
Bebuke Prolaktin hormonu artıyor sıkıntı içeren bir durum değil son aylar duştayken bile akabiliyor bir kaç damla doktor elinle sıkıp uyarma sakın normal demişti aklında olsun geliyormu diye sıkma yani
_ikra_19 Bebuke son aylarda duydum böyle olduğunu ama şimdiden olması korkuttu beni teşekkür ederim bilgi için ❤
Muallayyl Benimde 30.haftamda oldu banyodan çıktım sütüm gelmeye başladı ilkten biraz korktum ama normalmiş ama oynama kendiliğinden akarsada müdahale etme kendiliğinden gelmiyorsa uğraşma sağmak için erken doğumu tetikliyormuş
_ikra_19 Muallayyl görünce biraz korktum zaten sağmak aklımdan geçmedi ama umarım devam etmez biraz erken olduğu için korluya kapıldım
Bebuke _ikra_19 korkmayın öyle tehlikeli birşey değil ki polikistik over hastalarında bile gelir normal yani endişelenmeyin
Fatosumum Benim 16.haftadan beri geliyo doktor ne güzel sevin işte süt kanalların açık sorun yaşamazsın sıkma sağma dedi sadece ☺
att Evaask yok canim oyle dusunme benim hormonlarim skntili bekarkende yuksekti zaten sıkma oynama sen Allahn izniyle dogumla beraberde gelebilir