ogrenciiiannee96 Selam kızlarrr birden aklıma takıldı şuan 32. Haftadayım karnımda çatlak yok şuanlık 32. Haftalarda ve sonrasında çok sorun yaşayan var mı
Serzeyyyy ogrenciiiannee96 merhaba, moral bozmak gibi olmasın ama benimde hamileyken çatlak yoktu. Doğumdan geldim bir de ne göreyim gobegimin yanları, bacaklarmin üst kısmı çatlamış. Birde o kadar krem falan sürmüştüm. Olacağı varsa oluyor demek🤷♀️
Mom092 ogrenciiiannee96 benmde yoktu 30 dan sonra basladi suan 32 haftalığım yanlarım gobusum ve bacak aralarim catlamis ☹️
ozum06 ogrenciiiannee96 ben asiri kilo aldim son ayima kadar yag surdum hic catlagim yoktu biraktim catlamaz die sonra bi baktim catladi vucudum sonra sursemde fayda etmedi asiri catladi heryerim
Beri_ilhan Ne güzel ya benim çok erken basladi. 26 haftaligim şimdi birkaç haftadır hafif kızarıklık vardı. Şimdi net belli oluyor kırmızı çizgiler. Daha da ilerleyecek gibi duruyor
gamzemom kafanıza takmayın kızlar anneliğin bıraktığı güzel hatıra diye düşünün sanki eşleriniz çok mu mükemmel kendinizi teselli edin bu şekilde . ben 12 haftalığım ama çatlaklarım olacak gibi görünüyor yağ sürüyorum başkada ne yapablirizki takmayın ..
Paula Banada çatlasada gergin olduğu için belli olmadığını doğumdan sonra o balon gibi şişen karın indiğinde belli olduğunu söylediler. Umarım çatlamayız. Siz ne sıklıkla yağ sürüyorsunuz???