Eşime az önce dedim ki 2 tarafında aileleri en iyisi bebeğin 40’ı çıkana kadar gelmesin çünkü ben kucağa almayın desem hepsi bana düşman olacak bebeği sakınıyor diyecek dedim kendi babam dışarı çıkan biri kaynanam hergün gezen yerinde durmayan biri kayınlarım çalışsa da çalışmada da hergün cafelerde neyse eşimde ben söylerim 40’ına kadar gelmeyin diye sen boşver ben hallederim gelmemeleri daha doğru dedi . Eşim sağlık çalışanı bulunduğumuz şehirde covid hastası için hastanelerde yer yok bir çoğunuzda biliyor ki riskli bir gebeyim plesantamda kanama alanım hala var hala yatıyorum annem bakıyordu bizde kalıyordu 10 gün oldu annemi de evine bıraktık çünkü eşim çalışıyor ve zaten evde 1 risk var . Çok zorlanacağız biliyorum sizce ilk 1 hafta eşimin tarafı sonraki hafta bizim tarafı çağırıp uzun bir süre davet etmesek mi yoksa 40’a kadar eşimle kör topal bir şekidle bebeğe biz mi baksak ? Yani şöyle baştan gelip giderlerse mi aradan çıkmış olur 40’ndan sonra gelirlerse mi ? Biz ciddi anlamda iki tarafa da bebeği kucağa vermeyeceğiz eşinde çalışıyor eve gelmesin demeyin geçen bazıları öyle dedi eşim zaten 1 risk ben her hafta hastanedeyim 1 risk birde aileler gelirse daha çok risk olmasın dedim çünkü eşim beni bırakıp 4 saat uzaklıktaki ailesini gidip alıp gelemez otobüsle gelmek durumunda kalırlar . Her şekidle gelip gidecek gibi duruyor 2 tarafta sizce nasıl yapalım ?