Lilyum35 Uzun zamandır gebelik düşünüyorum 21 günümde sağlık ocağından yaptığım tahlilde beta hcg 1.20 çıktı progesteron hormonu 32.4 çıktı. Sizce hamile olma ihtimali var mı adetime 4 gün kaldı çok merak ediyorum 😍
minikcivcivim Lilyum35 üzmek istemem ama geçen ay benim ki 38 oldu ama gebelik olmadi yumurtlama olmuştu verimsiz yumurtlama olmuş tutmadı klomenle denemiştik . Inşallah vardır canim bebeğin benimde betam 2 çıkmıştı . Yani progesteron gebeliği tek basina göstermiyormuş beta daha çok önemli diyorlar canim
vuslatim34 Lilyum35 inşallah vardır ama sadece buna bakarak kendini hamile gibi düşünme canım. Progesteron hormonu 5 olan hamileler de var .
Pinkgueen Lilyum35 beta 5altı negatiftir 5-25 arası ihtimaldir ama adetten dolayı da yükselebiliyor bazen ben adetim geciktikten 3 gün sonra yaptırmıştım 47 çıkmıştı 3 gün sonra 2 ye katlamıştı. birşey söylemek için erken.. :)
[silindi] Ya benimkisi 13.4 çıktı ben acaba hamilemiyim diyordum 😂 buna kesin net birşey diyemem ama büyük ihtimalle hamilesin ☺️
Lilyum35 [silindi] inş sende canım bu arada yazmayı unuttum doktorum letrozol verdi bu 3 . Denemem olacak inş tutmuştur
Lilyum35 [silindi] hormon tahlilim normale yakındı aslında ben çok ısrar ettim hızlandırmak için verdi sadece 6 ay içinde ise hamile kalmam için yüksek oran verdi bekliyorum sabırsızlıkla
Lilyum35 minikcivcivim fazla çıkınca nasıl verimsiz oldu seninki ben doktor kontrolüne gitmedim sadece tahlil yaptım yanıltıcı olabilir mi acaba bu deger
minikcivcivim Lilyum35 yumurtam 30 mm olmuş diskalifiye olmuş yani o yüzden olmadi.. canim adetine yakın beta ver insalah vardır.. Hayır sadece progesteron tek başına gebelik var denilemez. Progesteron yumurtlamayı gösterir gebeliği değil. Evet gebelerde yüksek oluyor ama sen ilk betaya bak şuan canim
Mrve2424 Progestoron hormonum 7.5 bugun ogrendim doktor düşük yaoabilirsin dedi beta 172 idi. Tekrar bugun test yapti progesteron 8.35 olmus beta 895 off kafam cok karisik cok korkuyorum😔
Lilyum35 Çok yüksek çıkmıştı :( ben böyle olunca psikolojik olarak çöküyorum kan değeri düşük çıksa umudum daha az olurdu :(
vuslatim34 Lilyum35 ben yazmıştım sana o bir belirti değil. Çok düşük progesteronşa hamile kalanda var
Lilyum35 Evet artık akışa bırakmak lazım ama olmuyor yapamıyorum bu arada kızlar keçi boynuzu kürüne başladı eşim deneyen oldu mu aranızda ne duyduysak yapacak duruma geldik :(
vuslatim34 Lilyum35 ne kadar oldu evleneli canım . Ben aşılamaya gideceğim ama aşılama gününe kadar keçiboynuzu kürü yapacagım eşime
Lilyum35 vuslatim34 5 yıllık evliyim 1 senedir çocuk düşünüyoruz ama arada tabi boşlukları da oldu kısmet düşünmeden olsaydı dahayi. düşünce olmuyor bir şeyler stresten
vuslatim34 Lilyum35 kız 4 sene nasıl düşünmedinizzz. Ben 2 buçk senedir kendimi yedim bitirdim çocuk diye tabi herşeyin hayırlısı Rabbim en kısa zamanda versin aratmasın daha fazla . Gönlünden geçeni nasip etsin inşallah.