Bedisss15790 Kizlar merhabalar bende ara ara bulanik goruyorum tansiyonuma falan baktik normal once bulanik goruyorum sonra gozumde perde gbi seyler geliyo basina gelen varmi yardimci olur musun lutfen 23 haftalgiz
Busra34ybg Bedisss15790 canım bende de ara ara aynı durum var 19. Haftadayım bende gebelikte olabiliyormuş hatta gözleri bozuk olanlarda numara değişikliği bile olabiliyormuş :)
Npyn09 Bedisss15790 benimde öyle ayrıca bulanıklığın yanında mide bulantısı oluyo Birde astigmat çıktı bende
kucuktospam Merhaba endişe vermek istemem ama preklamsi diye bir başlık görmüştüm oradaki yorumlarda da görme bozukluğu vardı tam emin değilim ama googladan falan bi belirtilere bakabilirsiniz belki hiçbir şey yoktur geçmiş olsun🙏
Bedisss15790 kucuktospam tesekkur ederimmm ya ben de int bakinca pek inanmyrm ayagim agriyo desem bi ton seyler yaziyorlar
ilkim_55 Youtube da hafta hafta bilgi veren doktorları dinledim 33-34 haftalarda gözlerde bulanıklık oluyormuş.Daha öncesinden olur mu bilmem. Size atayım dinleyin
Busra34ybg Bedisss15790 uzun sürmüyor tv izlerken yada telefona bakarken fark ediyorum biraz dinlendirince geçiyor canım