Sarisin_annee Kızlar konu açtığım gibi bebeğimin karın çevresi geriden geliyor dedi doktor. Ultrason kağıtlarınızda AC kaç olduğunu yazar mısınız? Çünkü internetten bakıyorum normal diyor.
Tuba-27 Sarisin_annee kimine beslenme geriliği derler kimine kafa önde derler kimine gebelik bir hafta önde yada geride derler o demeler bitmez kendine stres yapıp çocuğa farklı hastalık getirme detaylı ultrasona git bebeğinin neyi var neyi yok söylerler sıkıntı stres yaptıkça zarar veriyorsun bana kafa olarak 1 hafta önde demişti down sendromu olabilir dedi maşallah rabbim yardım ediyor sağlıklıdı düzgündü
Neslicavusoglu Sarisin_annee Sarisin_annee 24+5 de AC : 203,50mm normalinde 25,4 olmam gerekiyodu geç döllenmem var benimde
RukiyeOzdmr Ne kadar geriden geliyor benim de o haftalar da bacak boyu geride dediler.. zamanla düzeldi
RukiyeOzdmr Ultrason kağıdında kaç haftalık olduğun , ve bebeğinin ac sinin kaç haftalık olduğu yazar
Neslicavusoglu Benimde Baş çevresi bir hafta geriden geliyor diğerleri normal hatta kilo önde. Sende minyonsun zaten sıkıntı değil dedi. Detaylıda da sıkıntı çıkmayınca. Şuan 26+0