alimerve Merhaba gebeliğin basındayım ama tek bir doktora gidip sonuna kadar bi doktora güvenmek istiyorum SULTANGAZİde oturuyorum burada yada yakında beğendiğiniz önerebileceğiniz doktor var mı
Zeynep1122 alimerve 50.yıl şafak hastanesi Ayşin altun başından beri ben de ona gidiyorum son gunlerimdeyim çok memnunum 🌺
Aysenursarikaya12 alimerve küçükköy bilge hastanesi var canım melek yılmaz çok tatliii birisi ben oraya gidiyorum tavsiye ederim🥰
Meloss37 alimerve küçükköy bilge hastanesi oğuz güler aşırı iyi Bi doktor aşırı memnun kaldım 5 ay önce doğum yaptım gidebilirsen tavsiye ederim
alimerve Zeynep1122 memnunsunuz yani içten samimi güven verecek bi doktor olsun istiyorum medipole gittim oldu bittiye getiren bi doktordu hiç memnun kalmadım
Zeynep1122 alimerve dogumu Beşyüzevler şafakta yaptırıyor bir kere gidip görseniz zaten ne kadar samimi güven veren bir doktor olduğunu görürsunuz ben burda yabancıyım o kadar çok arkadaşım tavsiye etti ki ilk randevumda emin oldum ve devam ettim ☺️
Zeynep1122 alimerve uzun uzun anlatıyor her şeyi ne sorarsanız cevap veriyor hiç zaman sıkıntısı yaşamıyorsunuz
EzgiiY alimerve Özel medigold sultan hastanesine gidiyorum Zehra Gündoğan a gayet memnunum ilgili bir doktor
EzgiiY alimerve Eşi Remzi Gündoğan da var oda işinde iyi bir doktor fakat soru sorarsan cevaplıyor gebeliğinde sıkıntı yoksa herşey yolunda diyor genel olarak ilk 2 ay ona gittim daha sonra zehra hanıma geçtim o daha açıklayıcı anlatıyor tercih senin