Prensesimamine 38+4 suyumun azaldığını pazartesi suni ile doğumu başlatacağını söyledi bu durumu yaşayan varmı su neden aZalırki normalmi acaba
Esilaa16 Prensesimamine benımde ilk dogumum sunı sancı ile oldu 38 haftalıkken suyum azdı bol bol hurma falan yedım sunı sancıyı verdıler hersey 2 saat ıcınde bitti bebegımı kucagıma aldım açılmam cok iyidi bende hurmaya baglıyorum kolay olduu :)))
Mekselinda Ya keşke kendi sancılarınız gelse. Hurma yeseniz squat yürüyüş ve yere çömelerek yer silseniz belki faydası olur Pazartesiiye kadar 🙏🏻
Canmbenm Mekselinda Ben 39+4 üm 5 dakika yerime oturmuyorum. İşti temizlikti spordu platesti hurmaydı şuydu buydu ama yok gelmeyince gelmiyo gerçekten
Prensesimamine Esilaa16 ayyyy ne kadar güzel umut oldunuz bana inşallah banada sizinki gibi doğum nasip olur 😍😊
Marinaozay Selam benimde 39 hafta bir günlük ne zaman doğum yapacam bilmiyor um yürüyüş yapıp nerdiven çıkıyorum ama bişey yok😕😕
Canmbenm Marinaozay valla hiçbişey demedi işte bi liste verdi elime orda işte doğum sancısıyle ilgili suyun gelmesi kan gelmesi sancıların olması baş ağrısı falan olunca gel diye bu kadar