yesim34 HakanDuyguGl Merhaba cnm ben nil bilgene gittim ve spinal sezeryan oldum hamileliğim başından beri nil hanıma gidiyoedum çok iyi bir doktor ve profesyonel bem gebeliğim problemli idi şükür sağlıklı bir şekilde doğum yaptum ben nil hanımı öneririm sana
Elcnerdgn Bahsettiğinz doktoru bilmiyorum ama hastane icin iyi yorum da bulunamicam malesef ama doktor nasıldır bilmiyorum canım ☺
goncasln HakanDuyguGl daha doğurmadım kısmetse orda olcak inşallah 😍 ama bütün tanıdık eş dost kim varsa avcılar hospıtalde dogurdu memnunsuz ayrılan bir kişi bile olmadı.
Diloska Kuzenimin eşi iki doğumunu da Türkan hanımla avcılar hospitalde yaptı şimdi arkadaşım da kendisine gidiyor kuzenimden biliyorum çok memnun kaldı normalde normal doğum yapabilecek cesareti yoktu iki doğumu da normal oldu hem de çok rahat
HakanDuyguGl Diloska ayy bende sezeryan dusunuyorum çok korkuyorum aama türkan hanım normal doğumcu ınsallah benı ıkna eder
msncr Bende sadullah beye gidiyorum doktorum biraz rahat ne desem bişey olmaz diyor ama memnunum 😀 tek sorun ultrason görüntüsünün kalitesiz ve verdiği görüntü kağıdının sakız kağıdı gibi basit olması
goncasln msncr o dr benim kistimi bebek sanıp umutlandırmıştı bununla kalmayıp gereksiz yere bir sürü test istemişti 😤 kendisini asla önermem sadece sezeryan odaklı cogu hastasına normal dogum yapabilecekken sezeryana yönlendiriyo sebebini tahmin edersiniz ki çıkar 💰
msncr goncasln sizinle bi yerde daha denk geldik galiba bu yorumunuzu hatırlıyorum ve çok da tedirginim açıkcası sizden sonra fikrim çok değişti 😏😏😏