Burcu_ergn Hani çıkarabildiğiniz en yüksek sesle gaz çıkarırsınız ya ben onu yapmıyorum Tabikide ama karnımdan bi ses geliyor karşımdaki insan yüzüme bakıyor gaz çıkardım zannediyor olan var mı böyle 😁
arelaslan Burcu_ergn of bende vardı önceden inanır mısın bilmiyorum ama misafirlikte gurrrrr diye ses çıkardı hep okdr rezil olduğum anlar olduki. Şimdi.hamişim artık yok hiç 😀
egeanul Burcu_ergn hahaa aynısı bende de oluyo canım millet yanında oluyo bide insan utanıyo cidden açıklama gereği duyuyorum ister istemez😄🤷🏼♀️ Karnında gaz birikmesi varsa da yapıyor üşütünce de yapıyor bazen 😌
Burcu_ergn arelaslan hep ses çıktığında karnıma dokunuyorum ay diyorım 😁😁😁 ordan çıktığını anlasınlar diye 😁😁
Burcu_ergn egeanul yaklaşık bir aydır bar ya aralıksız her akşam ses yapıyo karnım karşımdaki insan beni Gazi çıkarıyor biliyor 😁😁😁😁 utancımdan karnımdan geldi karnımdan diyorım 😁😁😁
arelaslan Burcu_ergn benimki aşırı sesliydi ya eşim zor alıştı şimdi halada ağzıyla pırt yapar derki ay karnımdan geldi o ses diyor dalga geçiyor 😀😀😀