Dua35 Arkadaşlar merhaba doktor kontrolleriniz ne sıklıkta ben çok evhamlı bi anne adayıyım napıcam bilmiyorum 🤦♀️
Birgul Dua35 ben bu haftada kalp kalp atışını duymuştum sonra 3 haftada bir gittim şimdi 14 haftadayım 1 ay da bir gidiyorum doktor söylüyor zaten
idiloska Dua35 benim 8 bitiyor, geçen hafta cuma gittim kalp sesi duyduk çift kese gördük hatta, ama tek kalp sesi duyduk, ikinci kese için sağlıksız olabilir bir hafta sonra gelince bakalım dedi, haftaya çarşamba 25’inde kontrolüm.
Hayalleredogru Dua35 bende senin gibiyim hiç belirti yok acaba bir şey mi oldu acaba gidince doktor ne diyecek diye ödüm kopuyor sürekli panik
Dua35 Birgul evet benim doktorumda 3 hafta sonra gel dedi ama işte ben sürekli görmek istiyorum çok heyecanlı ve evhamlıyım
Melmur Dua35 bende 5+6da kese için gittim kalp atışını da duyduk 3 hafta sonra gel dedi bende heyecanlı bekliyorum Perşembe günü gideceğim şuan 8 hafta olduk😍
leylaa65 Bende 5+3 üm kese gördü ama bebeği görmedi 10 sonra gel dedi bende meraklıyım kendisini ve kalbi hissetsem içim rahat olucaktı inş 10 sonra bende mutlu bir anne olurum🤲
Dua35 Hayalleredogru benim sürekli bulantım var çoğu yemekten tiksindim birde iştahım az canım belirti olarak ama herkesin belirtisi olacak diye bir şey yok