Yaman-42 Kızlar ilk oğlumun ismi yaman ikincisine ise ARES VEYA CESUR koymayi dusunuyozda kime söylesem beğenmiyor nerden buldun bu isimleri biz hiç duymadık diyorlar.sizce nasıl sizinde fikirlerinizi de merak ettim. ilk oğlumda hiç böyle tepkiler almadım.
ecemiko Yaman-42 cesur çok güzel bir isim 🌸 boşverin herkesi. 9 ay boyunca bütün zorlukları siz çekiyorsunuz, kimseyi düşünmeyin lütfen🙏🏻
minikcasper Yaman-42 artık duydunuz işte öğrendiniz bu isimleride de 😅 gayette güzel. İnsanlar heves kırmada başroldeler bırak umursama.
Mervetekmn Yaman-42 yanı herkes ismi beğenmek zorunda degıl canım sen kendı begendıgın ıstedıgını koy senın bebişin sonuçta takma oyuzden🌸
Gizmsnyzz Yaman-42 ne olursa olsun beğenmeyecek ve yorum yapma hakkını bulanlar olcak hiç takılma bende eski isim diye tepkiler aldım mesela.. o senin evladın zor olsada kimseden etkilenme ayrıca Cesur çok güzel bir isim 😊
Babyy1S Yaman-42 herkese isim begendiremezsiniz siz yakıştıgını dusunuyorsanz onu koyun fikrimi sorarsan benm de pek hoşuma gitmeyen isimler 😊 ama dedigim gibi onemli olan sizin ne dusundugunz
NeslihannK Yaman-42 Koyacağın ismi hic kimseye beğendirmek zorunda değilsin 🤗 Eşinle sen beğendiysen gerisi hic önemli değil. Bizde oğlumun ismini Baybars koyucaz hala yakın çevrem 2..bi isim daha koy falan diyolar ama umrumda değil
esloka Bana kalırsa ikisi de güzel değil ama ille ikisi hangisi dersen cesur derım ares yabancı gibi ama kulağa ikisi de hoş gelmiyor