ogretmenanneeeee Dün hamile olduğumu öğrenmiştim. Bugün doktora gittik evet 5 haftalık hamileymişim ancak çift rahimli olduğum için ve küçük olana yerleştirdiği için korkularım var. Yardım edin lutfen akil verin.
basakaltin ogretmenanneeeee çift rahim hakkında hiçbir bilgim yok fakat eğer küçük rahminiz sizin korktuğunuz gibi yetersiz olsaydı orda döllenme gerçekleşmezdi diye düşünüyorum içiniz rahat olsun allah ömür verdiyse kucağınıza alırsınız inşallah 🙏
Hatice35 ogretmenanneeeee bence korkmanıza gerek yok Allahın izniyle hiç bişey olmaz dayımın gelinide çift rahimiliydi rahimide çok dar dediler şuan Bi kızı var
ogretmenanneeeee basakaltin doktor milyonda bir durum dedi. Ve en fazla 2 hafta daha yasayabilir dedi :(
Ayaegulyunus ogretmenanneeeee korkmanıza gerek yok. Benimde yengeme demişlerdi çok şükür şuan bizim de bir kızımız 2 yaşında içinizi ferah tutun. Allah’ın izniyle kucağınıza da almak nasip olur inşallah 🙌
Saliha20 Canım Allah’ın izniyle hiç korkma. Çift rahim olan bir arkadaşım iki ay evvel sağlıkla vaktinde güzel kızına kavuştu. Darısı sana inşallah. Evet çok riskli ona da söylemişlerdi. Ama tutundu yavrucak işte Allah’ın mucizesini. Dua et